Ahoj.Chcela by som sa Vas opytat,ci v tej tekutine co vyteka z penisu este ejakulaciou pocas erekcie, ci su tam aj spermie.dakujem za kazdu odpoved.
spermo
...tak to je tam fakt bohovské:)))))možno že sa chlapec učí na biológiu:))))
a som dako vyhladla idem sa napapat
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
Kedysi som bol automechanik a na baterkárni sme mali nápis: Nefajčiť, nejesť a nepiť! Toto všetko sa pri milovaní robí? Alebo som si zle prečítal príspevky?
tak si sa hned bezal pridat samko co?
:-)))
gomez pozri,kto to ma rad-tak mu nevadi nic.
Chvíľu som tu nebol, čo má neopakovateľnú chuť? prišiel som o niečo. Preboha živého, čo ste tu otvorili swingers club?
ronka, lenže tá príchuť je vždy niejaká. Si predstav, že ti priateľ pri sexe povie, že "on nemá rád pizzu rustikanu s vajcom a cesnakom", ktorú si mala na obed alebo večeru. Mne napr. dosť vadí nikotýn, kt. sa dostane všade, aj tam.
tak sorry-nech si kukne na nete,zakupi nejaku literaturu.tak na aku otazku taku odpoved.
ach jo! :-( sorry gomez viac ponuknut nemozem :-) no a ci to je skazene alebo nie-musis zistit ty :-)))
brunuška ti to tu riadne metieš??? čo si to prosimťa poradila tomu chlapcovi...že medzi očami chudak normalne sa nasral...
tak ty mi ponúkaš niejaké ležáky ktoré "hádam ešte nebudú skazené"? cccc!
...a vlasy sa lepia. Takto radíte fešákom, ale som zvedavý, koľké z vás ich mu odtiaľ potom vyťahovali, resp. aj sebe!?:))