pri sexe, alebo ked ma priatel robi pusou zo mna idu doslovne potoky. sice niektori budete namietat, ale nie je mi to velmi prijemne, potom ho v sebe ani poriadne necitim. da sa s tym nieco urobit??
vela teciem
no ja som bola pri predoslom partnerovi tiez vkuse mokra, stacilo ked pri mne len sedel niekde v bare uz tak ma vzrusoval ze som bola cela mokra, a ale aj tak som pri nom nikdy nemala orgazmus. sucasny partner ma nevzrusuje do takej miery, takze asi to zavisi od konkretneho chlapa a ako tam funguje chemia
jajinka ale ved im sa to paci ked si mokra
mozno neskor pochopis preco a nechci tam byt sucha :)
pomoooc, co mam robit? chalani fakt s vam to paci,ked baba tecie, mna este len chalan bozkava, mazname sa a ja som uz straaasne mokra,potom chce ist rukou dole,medzi nohy a ja sa hambim a je mi to neprijemne,ze som tam taka mokra, co mam robit?
moja je stastna ked vytecie
no tu som...ale hovorim vam, vazne to nie je nic moc. mozno pre chlapa je to super vzrusujuce. ale ja prvy krat z toho nic moc nemam, lebo sa to smyka az tak, ze ho v sebe skoro necitim. no a na druhykrat som uz sucha, ze to az reze a pali... no co, som divna:((
kde je taká žena čo tečie?takú som ešte nemal,tečúce ženy prihláste sa mi
Ludkovia prosim, kuknite na ten clanok "mozem byt tehotna" nechtiac som tam napisala "otazku" a nechce sa mi to prepisovat... dikeeees a poradte prosim
nemas co lutovat,naopak sa tes
vies kolko zien po tom tuzi?a chlapov?
nie lže ale klže,SORRY