Chcela by som sa spytat na vas nazor:
Uz dva roky chodim s mojim drahym,ale mam len 18.Planujeme si spolocnu buducnost, svadbu,atd. Ale on ma niekedy take narazky, ci niesme este mladi,a ci by sme si nedali pauzu,aby sme si mladost este uzili!!! Je to nas pry vazny vztah... Fakt sme na to este mladi? =O
MLADí NA VZTAH???
Viktoria. Sak ked sa odlubi teraz, zrejme by sa odlubil aj neskor. Tak radsej teraz ako neskor.
Mmch, neverim, ze existuje nieco ako pauza vo vztahu, nepoznam taky vztah, ktory by pauzu prezil...
To zalezi od kzdeho individualne.ja som s mojim manzelom chodila od 16 a super si rozumieme doteraz.mam 22 a nelutujem,ale ide o to ci ste aj vy taky spriazneny.PS:sme spolu uz 2 roky ale deti ete nemame,lebo si stale uzivame jeden druheho.ale ak si si neni ista,tak sa neponahlajte.DRZIM PALCE:)
dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem sunny :))uz sme co to popili:))zajtra sa asi budem liecit a hlavne chudnut:)
Máte pravdu baby, spolužitie je úplne iné ako len chodenie. Tiež by som sa do toho tak neponáhľala, keby som mala taký rozum ako teraz, aj keď manžela stále ľúbim rovnako. Ale bohužiaľ, životné situácie sa nedajú predpovedať.
ja úplne súhlasim so sunny svetie , lebo ja som na tom skoro tak isto ako ona...a aj to iste by som spravila co ona...
ja chodím s priatelom 2 a pol rok(presne na deň:-)) mám 20, on 22. idem na výšku, čiže kým sa vezmeme budeme spolu chodiť 8 rokov. on hovori že to vydrží, nemal však predomnou važnu znamosť, len také "kamošky a tak". dufam že to vydržíme.
Ja by som si pauzu aj dala,keby som vedela ze sa dame znova dohromady. Ale neviem si predstavit ten pocit,ze on si pocas tej pauzy uzival s inymi dievcatami.Proste ze on patril v tychto veciach aj niekomu inemu! A co ak sa za tu dobu odlubi? =O
NERADIM aj ked mam syna vo vašom veku chodil z priatelkou 7rokov a tieš navrhla dat si pauzu,odychnut si a napokon to tak dopadlo že to nedopadlo inak ako rozchodom uvažte čo budete robit
Skor ano, ako nie....vies, je rozdiel rozmiet si spolocne, ked si date rande, prechadzku, alebo si zatelefonujete co a ako atd....
ale, ak nastane faza normalneho spoluzitia, vacsinou tam nastanu problemy, preto by som si vec, akou je svadba, zvazil, kedze je to vase zivotne rozhnodnutie....
ale, vsetko je len na vas a vasich pocitoch, a taktiez aj financneho a bytoveho rozpolozenia, co ma na socialne vztahy niekedy tiez silny dopad :)