Podviedol som frajerku uplne na začiatku vztahu (keď som s nou bol asi tak max týždeň alebo 4 dni) ateraz som s ňou 3 a pol roka a ona o tom ešte stale nevie. a Bojím sa jej to povedať lebo potom by povedala že ju aj teraz podvádzam, ale ja ju fakt lubim a iná mi k šťastiu nechýba. Sme zohratý povahovo, a aj v sexe nám to super klape aj po takom čase . Lenže mňa trápia výčitky svedomia, a často na to myslím a mrzí ma to . Neviem ako jej to povedať tak, aby o tom vedela, aby to bolo fér a neukončila vzťah :( Ja viem, že som mal vtedy myslieť hlavou, a aj keď sa teraz vyhovorím že som bol fakt ožraty tak to nieje dôvod na odpustenie, ale milujem ju. Je premňa najvzácnejšia a nechcem ju stratiť . Prosím poradte mi:(
podvádzanie .
ti jebe?nehovor jej to!!doseres tym cely vztah
aj tak to bolo uz davno,tak to neries.to bola minulost.kazdi ma v sebe nejake tajomstva,tak si ho nehaj pre seba,ver mi,tym ze jej to povies,pokazis cely vztah.bud ti uz nebude doverovat,alebo ti to vrati
Nehovor jej to, je to davno, ty si to olutoval a ze teraz ta trapi svedomie? Trap sa sam a nehadz to na nu
bože moj ved jej to nehovor , pust to z hlavy , nechapem ako ta to može ešte takto trapit po 3 rokoch.. možno aj ona podviedla teba