podvádzanie .

Príspevok v téme: podvádzanie .
blablabla...

Podviedol som frajerku uplne na začiatku vztahu (keď som s nou bol asi tak max týždeň alebo 4 dni) ateraz som s ňou 3 a pol roka a ona o tom ešte stale nevie. a Bojím sa jej to povedať lebo potom by povedala že ju aj teraz podvádzam, ale ja ju fakt lubim a iná mi k šťastiu nechýba. Sme zohratý povahovo, a aj v sexe nám to super klape aj po takom čase . Lenže mňa trápia výčitky svedomia, a často na to myslím a mrzí ma to . Neviem ako jej to povedať tak, aby o tom vedela, aby to bolo fér a neukončila vzťah :( Ja viem, že som mal vtedy myslieť hlavou, a aj keď sa teraz vyhovorím že som bol fakt ožraty tak to nieje dôvod na odpustenie, ale milujem ju. Je premňa najvzácnejšia a nechcem ju stratiť . Prosím poradte mi:(

milovna

ti jebe?nehovor jej to!!doseres tym cely vztah
aj tak to bolo uz davno,tak to neries.to bola minulost.kazdi ma v sebe nejake tajomstva,tak si ho nehaj pre seba,ver mi,tym ze jej to povies,pokazis cely vztah.bud ti uz nebude doverovat,alebo ti to vrati

:-))))

bože moj ved jej to nehovor , pust to z hlavy , nechapem ako ta to može ešte takto trapit po 3 rokoch.. možno aj ona podviedla teba