Velmi ma trapia kvasinky.Uzivala som canesten,polygynax,macmiror,Rosalgin.
A nic.Stale a opakovane sa vracia.
Som zufala.
Dokonca anatomiu som si koli praci musela presunut na buduci tyzden,tak mam krasnu zostavicku:
Anatomia,Analyticka chemia,Latina,Zdravotne pravo
Mnam:-)
macka26...ano moj "haspigel" je taky kudrnaty :DDD chuda Laurina :-( ... ty to zmaknes,vidim,ze ta tu nevidim,tak sa poctivo ucis ;-)
Ja mam buduci tyzden 4 SKUSKY...Aaaaaaa porazi ma....aaaaaaaaaaaa..aaaaaaaaa.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to je chlapcek? ja ze to dietatko s krasnymi vlasami je dievcatko :D
veru zalohuj !!! mne sa raz pokazil tento notebook a vymazali sa mi vsetky udaje aj s fotkami :-( z dovoleniek,este s muzom co som mala,aj s terajsim priatelom,rodinne....vsetko slo do r*ti :-( takze teraz fotim a fotim a ukladam a kopirujem :D
a prave taketo super fotky su vzacne, takze zalohuj, zalohuj a zalohuj ;) (hoci aj na obycajne CD, cim viac zaloh na cim viac miestach, tym lepsie..)
:DDD ja som si az teraz vsimla to rozbite auticko,ktore ma byt vlastne vonku niekde v piesku :D
:) ake nedorozumenie :D preto som nechapal ze ostrihat koberec :D ale uces ma super :) ja som teda myslel ten koberec na auticka :) :D
jasne, nechaj ho, je krasnucky:) skoda takych vlaskov:)a odloz si nejake tie prstienky, ked ho budes strihat:)
tak to zatial necham tak,sak naco ho budem strihat ? ved to este nema jak Tarzan :DDD
Najčítanejšie články
Po lete nezabudnite na znamienka: kontrola vám môže zachrániť život
10 dní v Smrdákoch, 6 – 12 mesiacov bez starostí
Neviete sa zbaviť kašľa? Skúste silu skorocelu
Teplo na tele aj na duši
Ako si na jeseň prirodzene posilniť imunitu: tipy pre dospelých aj pre deti
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aktuálne na ZDRAVIE.sk