Laurina, ty hovoris, ze mykozy nemas? A co ti vlastne zistili?
Mozno tu o tom uz bola rec, no prispevkov je tu viac nez maku... Fluconazol. Nepomaha? Ako dlho a casto ste ho brali, ak ste ho brali? V Amerike to predavaju v "rodinych mega pack-och" za smiesnu cenu oproti SR. Iste to vplyva na pecen, no ked ma clovek depky z mykoz a zere antidepresiva, tie skodia peceni tiez a este ani mykozu nepolepsia..
Macka, ja som skepticka ohladom toho ockovania, vraj nema az taku vysoku spolahlivost, asi 1 z 5 zien to nepomoze :( Stoji to snad do 200 eur, tie 4 vakciny. Inak ja som uz dala do "protikvasinkovych opatreni" tisicky eur a zacinam intenzivne patranie.
Opytam sa Vas toto:
Boli ste u imunologa na otestovanie imunity? (Ja ano, nic nezistene. Neviem v com presne spocivaju tie vysetrenia, ale nie je imunita ako imnuita. Nadchu som nemala snad rok a kvasinky 2x mesacne. Pochybujem, ze tam robia nejaku specifikaciu. V tomto som laik)
Zajtra nesiem k obvodarke vzorku stolice, ci mam kvasinku premnozenu v crevach. Vy ste tento krok absolvovali?
Alebo moze ist o alergiu na kadeco, napr. konzervacnu latku atd.. Pocula som aj o alergii na samotnu kvasinku, znie mi to divne, ale vraj aj take existuje. Alergia na kondom, alergia na partnerove vylucky, alebo dokonca spermie. Jedna holka po 9 rokoch sa rozviedla s muzom a odrazu ziadna mykoza.Idem si od gyndosa pytat ziadost o alerg. vysetrenie.
Meriavate si pravidelne pH v posve?
Nemate chory zub? Jednej babe zmizli kvasinky odrazu po 8 r po vytrhnuti nejakeho vraj mrtveho zuba.
Tieto otazky si kladiem ja, a ponukam ich aj vam. Darmo budeme rok na zelenine a rybach, ked mame na nieco alergiu alebo naopak
Musi existovat nejaka pricina, alebo suhra okolnosti a aj riesenie. Snad sa nam podari pokrocit!