Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vasa ziadost o ruku

Príspevok v téme: vasa ziadost o ruku
User_37597

poslednu dobu som mala okolo seba dost vela zien co uz boli poziadane o ruku alebo sa uz vidali a proste uz to mali za sebou.no nejak sa mi zda ze velka vacsina s tych zien mi povedala jedno a to iste ze ich ziadost o ruku nebola nijak vynimocna.nic extra.proste sa len dohodli dal jej prsten a bolo po vsetkom.
tak ma tak zaujma ako vas vas priatel,druh,manzel poziadal o ruku.nejak sa mi zda ze uz to neni take pekne ako si to vacsina zien predstavovala.ze to bude prekvapenie.
diky osrali vas byky ;)

lulu22

tak ja mám teraz "len" tri kamošky, čo sa budú onedlho vydávať..a prvé požiadanie bolo na Vianoce, nečakala to, vybral krásny prsteň, klakol si a opýtal sa jej tú čarovnú vetu :D
druhú požiadal o ruku, tiež to nečakala, bo boli vtedy spolu len asi 2mesiace. Išli po ulici a zrazu si klakol pred ňou na chodník a tam vytiahol prsteň so slovami : zoberieš si ma? vieš, ja chcem dostávať horalky už do konca života len od teba! :D
a tretie, čo nám kamoška hovorila, tak to mi došlo fakt také.. no oni sú spolu už asi aj 8rokov a že boli kdesik v klenotníctve, tam si vybrala prsteň, a že jej ho dá až keď on bude chcieť, aby o tom nevedela :D:D:D:D:D to je trapné, veď si ho sama vyberala..a asi o mesiac ju požiadal kdesik na vyhliadkovej vežy..

User_37597

no vsak o tom hovorim.ze uz len velmi velmi malo parov to robi tak pekne ako prekvapkanie.
a inal lost az sa zacinam bat ze moje deti(ktore este nemam) budu poziadane o ruku typom>facebook,stuchnutie,poziadanie o ruku :D

[zruseny20]

..tak ja nemam predstavu, teda nechcem nejake pateticke trapne poziadanie o ruku, ale zas take, ze sa vzajomne dohodneme, to urcite ee.. to by som asi ani nesuhlasila, len z principu :)

asi taku mam predstavu ako napr tu pritomna cinkaa :)

cinkaa

My sme pred svadbou tiez spolu zili, ale na nicom sme sa nedohodli:) Prekvapil ma poriadne. V predvecer mojich narodenin mi dal darcek, myslela som, ze narodeninovy a v skatulke tronil briliantovy prsten. Spytal sa ma, ci chcem byt jeho zienkou a za mesiac som sa nou aj stala. Gycove pytania o ruku sa mi nepacia, poziadanie na ihricku pocas zapasu, v restike pred ludmi a podobne sa mi tiez zdaju byt gycove. Mam rada sukromie a dojati sme boli teda obaja a dobre sme si poslzili:) Romantiku som zazila po svadbe - svadobna cesta na Bahamach a teraz sme sa vratili z dovolenky, kde sme pri ohni sledovali zapad slnka na jazere.

lost

hmm, cize dnes staci napisat cez SMS, "vezmes si ma?"
alebo staci aj cez ICQ? :D

to mi odlahlo, lebo potom nemusim planovat nejaky "ako z filmu" plan ako sa tu otazku opytat :D

cize zobrat ju niekam na vyletnu lod a pod zapadom slnka ked to caka najmenej sa opytat.. uz nie je IN :)