Ahojte.. mám vážny strach že jedného dňa prídem o svojho detského..Síce mám už 20 rokov ale život a chodenie k druhému si neviem predstaviť...Už je dosť starý aj keď výzorovo sa vobec nemení... bojím sa že tu raz nebude...
Obavy o detského doktora
tak to si tiez myslim ze je vhodne to zmenit cim skor , ale tu je otazka preco je na neho tak naviazana..
takze tam ani nechodis. ale zakladatelka temy pise ze si nevie predstavit život a chodenie k inemu. si predstav ze on umrie a ona si nebude schopna najst ineho lekara. asi sa hanbi alebo co? lepsie teraz prekonat ten strach, dobrovolne, ako potom nasilu, ked nebude mat na vyber. ale v podstate je to jedno, ved nejak uz bude.
a ked vidim ake preplnene cakarne maju lekari pre dospelych unas v poliklinike, tak ma to este viac prejde. som spokojna tam kde som a nemam potrebu ju menit
?? :D nie len nemam nato cas si menit lekarku. a navyse som tam naposledy kvoli chorobe bola este na strednej
bojis sa zmeny?
a aj keby tam chodili len male decka.. noa co.. kym nemusim, nemenim
jajka: mne to nieje ani nahodou blbe. lebo tam bezne chodia taki ludia, nielen male decka.
Asi je psychicky malym deckom, ked miluje deduska doktora.
ale ked je na neho taka naviazana,nech ho radsej zmeni , kym umrie.
a neni to blbe, chodit tam kde chodia male deti?
ja tiez chodim k detskemu a mam po 20tke. k detskemu mozes chodit, pokym nepracujes. lebo ak nahodou ochories, detsky lekar ti nemoze dat potvrdenie do prace ze si vypisana