ORGAZMUS? je dolezity alebo nie?

Príspevok v téme: ORGAZMUS? je dolezity alebo nie?
.....

prosim poradte mi, mam chalana pol roka a spavame spolu asi kazdy den , ale problem je v tom ze on sa neurobi, za toho pol roka sa spravil iba raz a ja sa citim sklamana aj ked mi tvrdi ze nikdy v posteli nemal nikoho lepsieho.neviem co si mam myslet a ked sa ho opytam ze preco je so mnou ked mu to nejde mi povie ze on sa nepotrbuje spravit a nech sa nebojim ze by ma nikdy nevymenil..neviem, myslim si ze je to preto ze ho ma prilis velky..ale trapi ma to.Chalani PORADTE MI ..NAOZAJ TO NEPOTREBUJETE DOKONCIT?V COM MOZE BYT PROBLEM?SEX NAM TRVA ASI 1,5HODINY A AJ DVE a aj dlhsie sak my sa nevieme navzajom nabazit.a potom ho az boli..

....

noo pred tim mu to islo ale to bolo len tak on spal mozno s 5 babenkami a to bolo len tak z haluze a spaval iba s jednou dlhsie ale to bola aj jeho prva asi preto mu to vtedy slo a to je ta co ho tak sklamala

....

niee neberie nic he he to si ho neviem ani predstavi...ale mam pocit ze ma strach abo tak bo sa do mna moc zalubil a u neho lubit znamena moc ..bo v 17tych zazil dost bolestny vztah po roku mu priatelka zazvonila pri dverach a povedala ze spava s niekym inym a ze ho uz nechce a od vtedy nikoho nelubil az teraz mna mozno to bude mat nejaky vplyv ci ani nie?mam moc otazok vhlave ze preco asi ale to uz asi zachadzam inde

...........

ja mam pocit ze on si mysli ze ja mam problem ked nevydrzim byt vlhka tak dlho ale ved to sa ani neda aj ked ma vzrusuje ale ved co je moc je moc a ked niekedy sa valame celu noc tak neviem co odo mna caka..myslim si ze on si neuvedomuje svoj problem..abo sa mi iba neprizna ze to je v nom?neviem

.....

postavit sa mu postavi hned ..mi hovori ze staci ked si dam suknu a uz ho to drazdi:-)) he he....sak mi neda pokoj sa ma nedotykat az to prehaname aj na verejnosti si moc dovolime

lioon

Tak podla mna to bude možno aj zdravotného charakteru.Nechce sa mi veriť že by sa chalan za pol roka spravil iba raz.Ja neviem ale podla mna to chalani aj fyzicky potrebujú,tak sa mi to nezdá v poriadku..Možno ísť urologovi alebo sexuologovi by nezaškodilo.Ale môže to byť aj psychický problém.