slov.restauracie-co je pre Vas najdolezitejsie

Príspevok v téme: slov.restauracie-co je pre Vas najdolezitejsie
Tinaa23

Pisem diplomovu pracu o slovenskych restauraciach a kvalite poskytovania ich sluzieb. Od Vas by som chcela pocut nazory/skusenosti, co je pre Vas z hladiska poskytovatela sluzby(restauracie) dolezite a co nie(napr. je pre Vas dolezity usmev u obsluhy, kvalita jedla, cena jedla, hudba, fajciarska zona,...). A ktory nedostatok vie u Vas vyvolat reakciu, ze sa stazujete, resp. uz danu restauraciu nenavstivite...

slnečnicaa

cisty pribor, ciste pohare, ciste, neobite taniere
pri pecenom kurati, kacke ci husi by som uvitala na stole vodu na umytie ruk

blondula

slnecnicaa....hej,aj mne to dali s pecenemu bucku a knedli :DDD my sme na to zvyknuty,ale zahranicny turisti len kukaju :DD a v lete samozrejme lad !! uz par krat sa mi stalo,ze som si pytala lad a nemali :DD a najlepsia vyhovorka sa mi stala,ked som v zime chcela lad a oni na mna kukli a povedali mi... "sak je zima" :DDD inak co si pisala suhlasim so vsetkym !!!

slnečnicaa

aha, este jedna vec k tym porciam. Ked nezjem, casnik by sa mal spytat, ci chcem ostatok zabalit a neuctovat si za obal 30 centov. Napriklad v pizzerkach-malokedy zjem celu, ked poprosim casnika, ci mi to nemoze zabalit,pozrie na mna ako keby som mu povedala, ze som z marsu a prave odlietam

beskyd

dolezite je, aby mali dobry gulas, pivo a aby obsluhovala prijemna, mila, prirodzena, spontanna, pohladna bujnoprsa a sirokoboka zena:P potom je dolezita lokalita, aby to nebolo kdesi v blave ale niekde v peknom cistom a pokojnom prostredi odkial je cez priezracne okno vidiet hory a lesy, prirodu, pripadne vodopad:P

slnečnicaa

zariadenie-nemam rada tmave restiky, kde ledva vidim na tanier
fajciarska cast-rada si po jedle dam kafe, k tomu cigaretu a neznasam ked musim ist fajcit von, je to obmedzujuce, tak ako je pre nefajciarov obmedzujuci dym
obsluha-nepozadujem americke usmevy,ale slusne, nevtierave spravanie, cistotu oblecenia a vedomosti o tom, co sa v restike podava.
cista voda na stole-mala by byt samozrejmostou
jedlo-nemam rada obrovske porcie, pretoze tolko nezjem, potom mam vycitky, ze som na tanieri kopu nechala a deti v afrike hladuju. Takisto su mi divne tie miniaturne porcie typu platok masa, jedna brusnica, bambusovy vyhonok na polmetrovom tanieri:-) co sa tyka chuti jedla, kazdy kuchar vari inak, nemal by pouzivat prilis vela korenin-kto chce, nech si prichuti podla svojho. Takisto by mala mat restika pestry jedalnicek, nielen same maso. Ocenujem mucne jedla a pre vegetarianov aj nieco ine ako vyprazany syr.
ciste toalety s mydlom a vreckovkami na ruky
na stole nesmu chybat sevitky, korenie, hygienicky balene sparatka, plus nejaka mala vyzdoba-taka co nezavadzia a nerusi
a este k tej obsluhe-neznasam ked stoji nado mnou, kym ja si vyberam jedlo

blondula

Tinaa23....lenze nie kazdy ma rad ovocie-zeleninu,preto by to malo byt podavane extra,ked to uz silou mocou chcu capit na tanier :D

xy:)

u mna je dolezity v prvom rade servis - slovensky personal sa sprava horsie ako krava, aj ta aspon zabuci. cize uplne prvy je pre mna dolezity pozdrav, potom vacsinou cakam 10 min na jedalny listok. castokrat sa stretavam s arogantnym spravanim obluhy. ak je dobry podnik, ale zla obsluha, uz tam nepridem. potom je to samozrejme ponuka, ich produkty, cize ci je to polotovar, ci je to vlastna vyroba atd. potom kukam pribor, ci je spinavy, ci su solnicky korenicky zaprasene atd. no a samozrejme, ked sa pozriem na kuchara, tak tiez zvazujem, ci si nieco objednam, alebo ostanem radsej hladna. cena by mala byt adekvatna kvalite.