Ahojte, už asi 4 týždne sa zdravo stravujem, počítam kJ, do fitka chodím už pol roka. Na tú stravu si dávam dosť veľký pozor, no posledné dva dni mi je po jedle nevoľno. Menzes momentálne nemám, tým to nie je. (Ani tehotenstvom ;)).....) Hlavne po prvom jedle - teda po "raňajkách" mám pocit, že to buď vyvrátim alebo ma preženie. Ani jedno z toho sa ale nestane, chvalabohu a po 5-15 min. to prejde. Až sa bojím a začínam to prirovnávať k mentálnej anorexií alebo buímií. Čo si o tom mysléte vy? Tzv. "výčitky" z jedla mám len keď náhodou (čo sa mi stáva ale raz do mesiaca) zjem za deň viac ako 8000 kJ - dajme tomu. Inak mi nerobí problém sa 5x denne najesť s pôžitkom z jedla.
"Bolestivé jedlo"
Requiem
presne takto sa začalo moje PPP... tak prosím snaž sa aby si do enho neupadla lebo potom je len ťžká cesta spať .. áno ejdz 5krát denne a zdravo ! urob raz za čas prehrešok a povedz si že to nevadí !! a nepočítaj si každý jeden deň kcal !!!
no toho sa aj ja bojim, mala som vsetky vysetrenia okrem gastro, toto som odmietla, ale idem 7 na kontrolu tak uvidi akurat mi zistili alergiu na laktozu kravskeho mlieka.
raz za dva dni je malo, si myslim.
skus nepit kavu (aspon nalacno)- ak pijes. Nedava si rano nejake citronove stavy alebo nieco podobne??
Vzdy sa pred jedlom napi vody, a urcite si kup nejaky bylinkovy cajik, skoc do lekarne, tam ti najlepsie poradia uvidis.
ja mam to iste po ranajkach. 7 idem znova na gastro, chod aj ty, lebo my ti tu mozeme pisat rozne priciny.
requiem, a co ta boli? teda boli ta aj nieco naozaj, napr. pali alebo tlaci, alebo to je len ta nevolnost?
ja este len teraz ranajkujem a s obrovskym pozitkom :P nikdy nekukam co kolko tych "dzaulov" ma !! a zasadne NIKDY nekupujem vyrobky tipu "light,odtucnene,nizkoenergeticke,zero,bez cukru...." !!!