ahojte, ku akemu lekarovi treba zajst ak sa mi objavil jeden vonkajsi hemoroid? neboli, nesvrbi, len ho pri utierani citim... pomozu aj nejake masticky a pod. z lekarne? dik...
Vonkajsie hemoroidy
Mala som prvé štádium hemoroidov a podarilo sa mi ho vyliečiť vďaka lieku Fine6, poradila mi to lekárnička. Ďakujem a vrelo odporúčam
ja som vypozoroval,ze sa mi hemeroidy zhorsuju po konzumacii mastneho mesa...davam si na to bacha a funguje mi to
odrezanie hemoroidu nic neriesi, vytvoria sa dalsie, treba sa snazit aby zmizol sam, napriklad spominanou upravou stravy, riesit to treba uz teraz, bude sa to zhorsovat
masticky niekomu pomozu ak vonkajsi hemeroid uz boli napr pri chôdzi,pri stolici...mozno ak ho nemas este moc dlho,tak by si si ho mohol stravou a mastickou skorigovat,ale hemeroidy sa u ludi objavuju aj sporadicky (sem tam),niekomu vtedy pomoze vhodna masticka,niekto pre bolesti pri stolici sa rozhodne navstivit obvodaka,ten ho vysetri a zvazi dalsi postup,bud posiela ak treba k odbornikovy,alebo predpise masticku a povie zopar dobre mienenych rad k tomu...chirurgicke odstranenie je bud na vlastnu ziadost,alebo ak ma clovek problemi pri stolici,ze si hemeroidy musi po stolici zatlacat do konecnika,aby nebolely a nevyliezali pri chodzi