Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý školský deň

lost

dakovna

no nehadam sa tiez, lem mi to pride take divne, ze ziaci (nie rodicia) su neohladuplny a podpichuju ked je niekto aktivnejsi (bez vedlajsich umyslov).

ved ak by som sa chcel pchat niekomu tam kde chrbtica straca slusne pomenovanie, tak by som mu to nedaval verejne, ale sukromne v kabinete :D

lenze to ziaci nepochopia, lebo .. neviem :)

tak aspon nebude mat ucitelka problem s odnosom 20-30 kvetov 2x do roka :D

dakovna

lost,
ved sa nehadam. Vzdy je dovod pre kvietok ktory vyjadruje, vdaku ci uctu.
Dcery sa vzdy na zac. roku pytam, ci mam kupit kvet jej ucitelke, ze s tym nemam problem. No ked nechce, tak ju nenutim. Napr. na konci roku dava kvet len triednej ale tento rok chcela dat aj matikarke za to, ze jej dala sancu ked jej vychadzala nerozhodna znamka, resp. priklanala sa k horsej dokazat, ze ma na lepsiu.
No a ked je den ucitelov, tak sa ucitelke vzdy cela trieda posklada a kupi kyticu.
Dalsie "zvlastne prirovnanie" typu nezastavit mamicke s kocikom na prechode, lebo niet za co nekomentujem :)
Moja dcera nosila kvet aj na zac. sk. roku cely prvy stupen na ZS.

lost

dakovna

no mne napr maximalne staci sa podakovat za to ze si nas znovu ochdytila a nepustila inej menej zodpovednej triednej :)

ale ako suhlasim, no dakujem nemusi byt vzdy len za nieco..

v opacnom pripade by nemalo ziadny vyznam zastsavit mamicke s kocikom na priechode pre chodcov :) lebo mi zatial nic nedala/neurobila :)

[zruseny1]

ale jajkin malý ide do prvého ročníka :) vtedy sa zvykne dávať aj na začiatku šk. roka.
vo vyšších triedach len na konci, alebo vôbec :D

dakovna

No ale ked si to tak zoberies, tak oni donesu ucitelke kvet na konci sk. roku za vsetko, co pre nich urobila. Ale preco tej istej ucitelke by mali nosit kvety aj na zac. roku?? Vsak sk. rok sa len zacina, bola 2 mesiace doma a nic este pre nich nespravila, tak preco? Myslim, ze nie je vhodne to porovnavat s kvetmi, ktore by mal doniest partner/manzel svojej drahej. To je nieco ine.
No a to uz nehovorim o takej skuzkovej. Triedny sa tam pride zadarmo zabavit a najest so svojou polovickou, dostane od ziakov nielen honosnu kyticu ale aj drahy dar. To je v poriadku??

lost

nj a prave to "a za co?" povaha im zostane do konca zivota a potom manzelkam budu kupovat kvety mozno tak tesne pred rozvodom :D

ale 1 s tym nic nenarobi asi..

dakovna

moja dcera je uz deviatacka. Kvet tiednej donesie iba na konci sk. roku a tak to robi cela jej trieda. Ked jej poviem na zaciatku sk. roku aby jej tiez doniesla, tak sa zasmeje a povie: "a za co?" Keby doniesla teraz aj na zaciatku roka, tak by si spoluziaci myslely ze sa triednej tlaci do zadku a pod. a ona predsa drzi s kolektivom :)
Celkom chapem a tiez zdielam, ze kvety by sa mali nosit iba na koci roku ako vdaka za namahu a vysvecko ucitelke :)
Ale ked bola dcera prvacka, tak doniesla aj na zaciatku sk. roku. V 1. triede je to ine, tam sa to asi patri :)

ojka

jej, prvý ročník (:
no za mojich mladých čias sme nosievali jedno kvietečko... všetkým známi hrebíček/klinček ((: ako to frčí teraz na školách netuším (-:O

beskyd

tebe by som fest chcel nieco poradit ale fakt neviem:) som si myslel ze dneska sa uz kvety nenosia, dokonca si ani nepamatam ze by som ja ucitelkam na zakladnej nosil nejake kvety ale ked ti hovoria ze doniest tak asi doniest:) lebo co si zas pamatam tak tie ucitelky na zakladnej byvali niekedy strasne jesitne tak aby sa ti potom na synatorovi nevyvrsovali:) a vsetko dobre zelam, nech sa mu dari:)