Nevie mi niekto poradiť ako s touto "sviňou" bojovať? :( ja už nevládzem, vyskúšala som všetko a nič nepomáha. Hambím sa vínsť na ulicu, make up to už nezatre, ja už neviem čo robiť, som v koncoch.
Perioralna dermatitida, som v koncoch
Mne pomaha arganovy olej - ale nemam to az v takom stadiu ako ty a ten stafylokok to urcite este zhorsuje...
skus napisat doktorke albertovej lube mozno ti nieco poradi len jej prosim ta nepis dlhy mail ako jeden chlapik tu spominal ze jej poslal niekolko stran.
čo som už skúšala: najrpv mi to začala vypalovať dusíkom - zabralo len na okamih, potom laserom - žiadny výsledok, dávala mi rôzne krémiky, mastičky - nič nezaberalo, pred rokom sme kúpili nie lacnú bio lampu značky biostimul - pomohla tiež len na krátko, teraz to mám najhoršie, nie také krásne ako na tých obrázkoch čo sú na tej stránke od RNG, čo by som za to dala keby som to mala aspoň také. Teraz mi dr. nasadila antibiotika a zobrala výter, zistili že tam mám zlatého stafylokoka. A už mesiac pijem zelený jačmeň... Ja už neviem čo robiť, ja dám peniaze aj na plastiku (aj keď to asi môj problém nevyrieši) je mi to už jedno len nech už nemusím sedieť stále doma pomaly v depkách. A preto odpisujem tak neskoro lebo sa mi zdalo že mi túto tému neuverejnili, asi som bola slepá.
Perioralna dermatitida je zapal a pustule okolo nosa a ust.
Dovody su ci uz bakterialne, alebo privela steroidnych kremov,inhalacne steroidy. fluoridovane zubne pasty alebo rosacea
Kazde s tych dovodov sa da adresovat prislusne.
www.aocd.org
Kokosovo cukrova zmes s pridavkom citricidalu na noc to moze sterilizovat a vyhojit., poozri na Google.sk pod rng, prirodna kozmetika
ja by som skusila denne lokalne aplikovat koloidne striebro a nasledne candimin olej rozriedit s kokosovym olejom
presne tak, napíš čo si používala, aké krémy a a pod.
Nepises, co je to "vsetko", co si uz vyskusala.