Anál - prvý krát sama so sebou

Príspevok v téme: Anál - prvý krát sama so sebou
tak ako??

No ludia... Dlho sa na to chystáme s priatelom, moc by sme to chceli vyskúšať, ale mne bol neprijemný už len jeden prst... Tak som sa rozhodla, že to vyskúšam sama s vybratorom. TO VAM BOLO NIEčO !!! Iba párkrát som išla dnu a von a momente som mala taký orgazmus, aký som doteraz nepoznala ! A tak som zistila, že pri prialovi to bolo len mojím nedostatočným uvolnením. S lubrikantom to išlo jak po masle, nič nebolelo, žiadne procedúry som pred tým nerobila (klystír, rozťahovacie kolíky, prsty...) a všetko zostalo pekne čisté. Vždy som análny sex odsudzovala, že to je hnus, že to bolí atď.. ALE ! Pokiaľ nevyskúšate, nekritizujte ! Pre tých, čo si myslia, že to je zverstvo a podobne. Skrátka som sa len musela pochváliť, ako som išla na to ja. Možno to pomôže babám, ktoré nevedia, prečo to "nejde" s priatelom :)

blondula

m25.... to ja viem,aj ja som mala taky orgazmus,som si myslela,ze aj v zadku si nasla ta osoba nejaky bod "G" :DDD sice nie,vaginalny som nemala,ja som si drazdila pindu zvonka :D .... aj "odzadu"... no teraz sama neviem ako to bolo :DDD

m25

blondula, tu nejde o analny orgazmus, ale o vaginalny orgazmus.. tlačís si na isty bod vo vagíne odtial a je to ovela viac vzrusujúcejšie.. je to ako ked cez anál sa chlapovi dráždi prostata ...

blondula

tak aj ja som skusala si to robit sama,len nepochopim,ako si mohla mat orgazmus !! sak s prepacenim "rit" bola "stvorena" na sranie,neviem ze tam je nieco coby ma malo vzrusit a mala z toho orgazmus !!!

sury

No teda,ja som za každú srandu,ale dobrovolne by som si tam ja teda osobne sama nič nestrkala...Ale samozrejme keď to dvaje pri sexe chcú a sú obaja na to pripravení,je to ozaj cool,ale rozhodne to nejde po nejakej 5.minutovej rýchlovke a po druhé i to zohráva rolu,ako je tam dole partner vybavený...,takže ak vám kamoška hovorí,aké je to super a sváším to nejde-možno je ten váš len o čosi vačší....i to sa dá,ale to by bolo na vela písania...A ja niesom žiadna sex. poradkyňa-len jedna z VAS!!!

1angelina23

fu.. my sme to tiez skusali ale strasne ma to bolelo ://... a ked to skusam samatak je to tiez skor neprijemne