No ludia... Dlho sa na to chystáme s priatelom, moc by sme to chceli vyskúšať, ale mne bol neprijemný už len jeden prst... Tak som sa rozhodla, že to vyskúšam sama s vybratorom. TO VAM BOLO NIEčO !!! Iba párkrát som išla dnu a von a momente som mala taký orgazmus, aký som doteraz nepoznala ! A tak som zistila, že pri prialovi to bolo len mojím nedostatočným uvolnením. S lubrikantom to išlo jak po masle, nič nebolelo, žiadne procedúry som pred tým nerobila (klystír, rozťahovacie kolíky, prsty...) a všetko zostalo pekne čisté. Vždy som análny sex odsudzovala, že to je hnus, že to bolí atď.. ALE ! Pokiaľ nevyskúšate, nekritizujte ! Pre tých, čo si myslia, že to je zverstvo a podobne. Skrátka som sa len musela pochváliť, ako som išla na to ja. Možno to pomôže babám, ktoré nevedia, prečo to "nejde" s priatelom :)
Anál - prvý krát sama so sebou
angelina... najprv sa vyprazdni,aby si sa citila uvolnene :DDD a potom skusajte,ktovie :DDD
hm tak ked nemam orgazmus pri sexe dnes dáme anal uz orgazmus mat budem? :D
m25.... to ja viem,aj ja som mala taky orgazmus,som si myslela,ze aj v zadku si nasla ta osoba nejaky bod "G" :DDD sice nie,vaginalny som nemala,ja som si drazdila pindu zvonka :D .... aj "odzadu"... no teraz sama neviem ako to bolo :DDD
blondula, tu nejde o analny orgazmus, ale o vaginalny orgazmus.. tlačís si na isty bod vo vagíne odtial a je to ovela viac vzrusujúcejšie.. je to ako ked cez anál sa chlapovi dráždi prostata ...
tak aj ja som skusala si to robit sama,len nepochopim,ako si mohla mat orgazmus !! sak s prepacenim "rit" bola "stvorena" na sranie,neviem ze tam je nieco coby ma malo vzrusit a mala z toho orgazmus !!!
No teda,ja som za každú srandu,ale dobrovolne by som si tam ja teda osobne sama nič nestrkala...Ale samozrejme keď to dvaje pri sexe chcú a sú obaja na to pripravení,je to ozaj cool,ale rozhodne to nejde po nejakej 5.minutovej rýchlovke a po druhé i to zohráva rolu,ako je tam dole partner vybavený...,takže ak vám kamoška hovorí,aké je to super a sváším to nejde-možno je ten váš len o čosi vačší....i to sa dá,ale to by bolo na vela písania...A ja niesom žiadna sex. poradkyňa-len jedna z VAS!!!
takze takto si to vy doma nacvicujete :)
fu.. my sme to tiez skusali ale strasne ma to bolelo ://... a ked to skusam samatak je to tiez skor neprijemne