rozvod

ne-milli

milli-ako keby som citala neaku nabozensku kazn, v ktorej v snahe o "ciste svedomie" a steriotyp manzelskej institucie, zabuda sa na podstatu ludskej bytosti a na pravo byt stasny Tu a Teraz.
mila janaja, myslim si,ze uz s nim ani nezijes.ani on s tebou.je to kruta ale zrejme skutocnost.
pocas kazdeho manzelstva dojde k vedsim alebo mensim krizam.vsak to urcite vidis naokolo.ludia sa menia,okolnosti sa menia, co je podstatne(podla mna)ci sa partnery este maju radi.znie to banalne.ci v uplnej hlbke srdca citis ze ti na tom cloveku skutocne zalezi...ak ano musis o neho bojovat,ale pritom nestracat svoju dostojnost a nestat sa obetou.ak nie - nie je co riesit.zivot ide dalej.musis byt silna...a budes stasna

janaja

skušala som to už, ale ked vidíš absolútny nezáujem, rýchlo ta to prejde, o dovolenke ani počut, syn ho nezaujíma, o sex nemá záujem, v izbe má bordel ani tam už nechodím, ak niekam chcem ist syna nepostrazi, k rozvodu sa stavia tak ako ku všetkému, vybav, mne je to jedno. A roky bežia a ja mám pocit že o veľa prichádzam a že on sa už nezmení

Kachita

Ja tiez by som ti poradila, aby si sa posnazila, ak sa teda uz nesnazis. To co ti radi milli, ja sa k tomu pripajam. A co bude potom, to ti ukaze cas. Ale pokial naozaj citis, ze nema zaujem ani len o syna, tak si stav isty limit, neviem, je pravda, aby si zila naplno hoci pri dietatu je to tazke. Drzim palce, nech si stastna, nech je po tvojom boku manzel alebo nie.

milli

Skús žiť naplno, nedaj poznať svoje sklamanie. Odpusti mu, prejav oňho záujem a snaž sa s ním častejšie nadväzovať dialóg, aj keby sa to zdalo byť niekedy trochu otravné. Rozchod je dosť radikálne riešenie, ktoré prináša kopu ďalších starostí a komplikácii. Takto budeš mať "čisté svedomie", že si urobila pre Vaše manželstvo všetko, čo bolo v Tvojich silách. Vyhľadaj prípadne psychológa. Prajem veľa zdaru!