Jedla som rozok a az asi v polovici som si vsimla je je plny mravcov. bolo ich tam aspon 50, takze som nejake zjedla, kym som si ich vsimla. Moze mi to nejak uskodit?
zjedla som mravce. moze mi to uskodit?
no lenze ja keby som znizila pitie o nejake 2 litre,citim sa uz ako dehydrovana :-( nemam problem naraz vypit aj liter vody !! a popri tom sa aj najem :D v zime je to lepsie,vtedy vypijem tych 7 litrov... ja mam pohar aj v kupelke a dokonca aj vonku na kohutiku zaveseny :D inak aj neboha babka tolko pila.takze aj geneticky to mame v rodine...
na endokrinologii. su na to lieky, ktore ho nahradzaju, takze sa vsetko upravi na normal. Vypitie 9 litrov vody nie je normalne, treba za tym cielene ist.
ja nesrandujem !!! uz od malicka vela pijem.raz som to hovorila mojej obvodacke a poslala ma na endokrinologiu ! musela som merat vsetko co vypijem a aj vycikam.podla testov krvi,mocu som ok.aj na magnetickej rezonancii som bola s hlavou,nemam zväcsenu hypofyzu,ani cukrovku.len trosku menej cervenych krviniek a zeleza.
tpch...ten sekret robia kde ? buduci tyzden idem na preventivku,spytam sa na to....
Okrem toho pozor na otravu vodou, je casto smrtelna nasledkom rozvratu vnutorneho prostredia (opat to myslim vazne)
ak si smadna tak, ze musis mat stale pri sebe flasu s vodou, daj si vysetrit sekreciu antidiuretickeho hormonu.
blondula, kdesi som citala, ze ked vela pijes, to znamena viac ako tri - 4 litre denne, tak tvoj organizmus zacne intenzivne vylucovat tekutinu a u teba to vyvolava permanentny pocit smadu. treba postupne mnozstvo vypitej vody znizovat a zastavit sa pri normalnom mnozstve, cize 1 liter na 30 kg vahy.
to je moc aj na chlapiska, tolko vypit. nie je to zdrave.
9 litrov? A to z akeho dovodu? Si taka smadna? To je patologicky priznak (teraz bez srandy)
tpch.....lenze ja vyslopem aj 7-9 litrov vodiny a aj pri posteli mam flasu s vodou :DDD musi to ist von.a ja nechodim na zachod len kvoli cvrknutiu ! skoda gatky davat dole,ja si tam uz posedim nejaky cas :DDD ...len ten zavrety dekel ma vzdy nasere :DD
a potom sa vysíkaš aj na ten vrchnák?:)
J