Ahojte, v poslednej dobe mám pri stolici pálenie a svrbenie, sema tam trochu krvi na tolaetnom papieri. Dnes som mala tvrdšiu stolicu a všimla som si, že v nej bolo trochu jasnočervenej krvi. Tentoraz nie na papieri. V okolí konečníka mám také výrastky, akoby vybehnuté črevo von. Ale má to farbu kože, nie je to fialové. Môže to byť zlatá žila? A čo by ste mi poradili?
Zlatá žila?
Ja som kupoval fine6 na hemoroidy v lekárni mi ho poradili, som spokojný zatiaľ najlepšie čo som mal hojí sa to pekne ešte pridávam kúpele z dubovej kôry to pomáha.
Mne lekárnička poradila fine 6 a som s ním spokojný, dobre natierať aj dvakrát do dňa, ešte som kúpil aj vlhčené obrúsky od hemoralu po stolici tak nepodráždim konečník výborná vec, ihneď sa to zlepšuje. Treba vyskúšať určite
Hlavne neverte liekom kupovaným cez internet, ktoré sa v lekárňach nedajú kúpiť. Choďte do lekárne tam vám vedia pomôcť poradiť a povedať všetky informácie o konkrétnom liečive. Ja som mala rok dozadu vnútorné hemoroidy, a v lekárni mi poradili hemostop, keďže som hemoroidy už dávnejšie mala tak som hneď vedela, že čo ten nepríjemný pocit v konečníku znamená a vedela som čo v lekárni pýtať, hemoroidy som nemala vážne ibe začínajúce preto som si kúpila tobolky hemostopu, ktoré mi to preliečili a hemoroidy zmizli....dúfam že na dlho :)
Kúp si fine 6, mna to úplne zbavilo zlatej žily, aby sa nevracala musiš zmenit stravovanie, hygienu po každej stolici umyt konečník studenou vodou - nejakou handričkou. Piť viac vody min 2l denne. to nie sú žiadne bludy - bez úpravy stravy a hygieny sa hemoroidov nezbavíš nastálo nikdy. Bravčova masť to som ešte nepočula
tak ja to nemam...tu zilu :D moje dve zname sa raz radili a jedna druhej poradila,ze ked to boli,nech si to natiera bravcovou mastou :D mne to bolo smiesne a nakoniec to tej tetke pomohlo :D vyskusajte,mozno pomoze !
a co takto operacia? nebolo by to lepsie riesenie?
člvoek sa toho síce nikdy nezbaví ale ono sa to zlepší a vobec to nebudeš cítiť.. detralex som bral aj ja.. lenež mi to nepomáhalo stále sa mi to vracalo tak som si kupil faktu čipky a masť.. a potom ešte vlákniny v lekárni to dostaneš kupiť.. je to také jak prášok zarobí sa to do vody alebo do džúsu a vďaka tomu ťa to nebude tak bolieť na wc.. časom to prejde..
Tak som zbehla za dr.. Len sa na to kukla a hneď videla, že sú to vonkajšie, aj vnútorné hemoroidy. Predpísala mi Dectralex a faktu, tak dúfam, že to pomôže. Vravela, že človek sa toho nikdy úplne nezbaví. No ale som rada, že to nie je nič horšie. Dúfam, že mi to zaberie. Ahojte.
prečo sa to volá zlatá žila? a nie krvavá žila, alebo byvehnuté črevo?
Pravdepodobne áno. Skús napr. faktu (niekomu pomáha niekomu nie) alebo v lekárni ti poradia presnejšie