Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Asi psychicky problem.

Príspevok v téme: Asi psychicky problem.
strateny

Zdravim, prepačte za nazov temy. Potrebujem pomoc. Casto cestujem autobusom, vlakom či autom z prace a tak. Jedneho dna sa mi stalo, že som isiel na bus a strasne sa mi chcelo ist na wc, mocit. No kedze to je 20 minut cesty, som si vravel, že vydrzim a potom pojdem. Bolo to otrasne, nechcel som aby zastavil niekde v strede pola a isiel. Tak som to dako vydrzal bolo mi hodne blbo. No a potom to začalo, neviem z akeho dovodu, ale jednoducho, ak idem busom do prace alebo k priatelke do mesta, hned ako nasadnem, pripadne ked sa pohneme, obleje ma take teplo, nohy su take akoby neovladatelne a zaludok od nervov skrutený. A to si už davam pozor aby som nesiel do busu ako prvýkrat ked sa mi to stalo. No a neprestava to. Už si pripadam ako debil, najma ked už mam 23 a popravde hanbim sa za to. Vo vlaku sa mi to nestava, lebo viem, že tam by som mohol ist hocikedy, nie je problem. Poradte mi niečo prosim, ak su nejake lieky, čo by mi pomohli alebo čo s tým. Myslim to smrtelne važne. Možno som si aj sam odpovedal, no potrebujem nazor odbornikov. Dakujem vam velmi pekne a nezabudnem vam to nikdy. Majte sa a prajem pekny den.

regi

tak toto dôverne poznám:) preto preferujem cestu vlakom. je to proste v podvedomí, čisto psychického charekteru...minule som šla vlakom 5 hodín a nešla som ani raz na wc.ale keď idem busom, doma nič nepijem, a keď aj, tak pred cestou ešte 3krat na wc idem..a hneď ako sa autobus pohne, najlepšie keď ide do prahy...tak po 20 min už mi strašne treba..potom keď stojíme na hraniciach, tak tielim o život na wc vždy:)...ale nie je to príjemné.takže vlak viva vlak, alebo chodím busom do prahy čo ide o 8mej a ten má aj wc..:)takže som podvedome kludna a vobec mi na wc celú cestu netreba :)

panika

ani neviem kedy to vlastne zacalo a vlastne ani ako. Len som zrazu zacala mavat stavy,ked mi hrozne bilo srdce a nemohla som dychat.Napr. som chcela nieco v obchode a ked som si to musela vypytat od predavacky, prislo to na mna(zacala som chodit len do samoobsluhy).Raz som bola skamoskou u psychiatra pre lieka a tam som si o tom precitala na plagate. Bolo tam toho vela,ale mne doslo ze to je ono a tie stavy mam vlastne ,,úzkosť".kamoska ma dostala k psychiatricke,ale ja som nechcela lieky,tak som brala len take cinske tobolky na ukludnenie a chodila na cvicka. Tam ma ucili aby som dokazala cele telo pomaly uvolnit.aj na pokecy s doktorkou som chodila,atdA príčina?mama, nedoriesene vztahy s nou (ani som o tom nevedela) a dominantny partner.Nakoniec som tam musela prestat chodit, takze nie som moc Ok,ale to je nadlho

strateny

Ahoj panika, ja to samozrejme beriem s rezervou, no potrebujem sa niečoho chytit. Ale neviem čoho. Tak dufam aspon aku taku pomoc, možno sa tu najde daky odbornik alebo niekto kto to prekonal. Inak coho sa tykal tvoj strach/panika? Ak sa smiem spytat a ako si sa z toho dostalo za aky čas. Je to osobne a nemusis odpovedat. Diki a kludne ak niekto sa s tymto stretol, tak poradte, budem vdačný.

panika

no to nemozes brat vazne,myslim rady na nete. to je len moj nazor, lebo ja som chodila na terapiu s panikou.a len som si to predstavila, ze si sa asi citil ako ja, ked ma to chytilo. ja som pochopila, ze si to vydrzal..

strateny

Diki, no ono ja odkedy mam novy mobil, tak vzdy si pustim muziku, no teraz jednoducho musimdat dole sluchatka, metallica :) nepomaha, možno skusim led zeppelin :), trosku srandujem, no ono mi to hrozne niči nervy a cele posledne dni. Citat taktiež nedokazem, lebo sa neviem sustredit. Ten pekny eroticky ladený večer si spravim, ked sa zbavim tohto problemu. Je to zvlastne, ked si predstavim, že by mi to niekto takto porozpraval, tak by som to nebral moc važne, no ono to dokaže obrovske trouble sposobit. A nejake pilule /dnešna doba = na vsetko pilula--neuznavam to, neviem inak čo? / alebo niečo podobne? Už som skušal aj tie veci s dýchaním, ako ked v telke rodia ženy, aby dychali plynulo, aby im to pomahalo. No nepomaha.

nem panika :-)

skus si do autobusu zobrat knihu alebo noviny alebo si zober mp3-nieco co by odvratilo tvoje myslienky inym smerom...alebo mysli na nieco prijemne...napr.si predstavuj pekny eroticky ladeny vecer s priatelkou:-)

strateny

Ahoj, fajn nick, no a čo by si mi poradil, dnes rano som siel o 5 busom a nehrozil spanok, len som sa mrvil a modlil aby sme tam boli co najskor. Cely den som mal nervy, že večer naspat, tak som isiel taxikom, to je rychlejsie, som s nim kecal sprostosti a vtedy sa to dalo,no nebolo to ono ani zdaleka a zajtra kaslem na robotu, potom az v pondelok pojdem busom domov, no citim sa hrozne. Inak panika ja som to vedel ovladnut, ja som sa nepototo v tom autobusy :) no potrebujem radu. Hocico. Dakujem