Ahojte,mám 16 rokov a dosť sa hanbím pred chlapcami staršími mužmi a tak...bývam v centre a často keď idem večer domov tak počujem to vypiskovanie,mľaskavé zvuky z letných záhrad je mi to strašne nepríjemné,keď sa dá radšej sa dostanem domov 124552uličkami ako ísť okolo nejakej skupiny chlapov alebo tak.inak pri rozhovore s nimi nie som hanblivá ale pri tomto čo som písala nikdy neviem ako sa zachovať,väčšinou len prejdem ticho okolo...asi mi nič iné neostáva..škoda...lebo mi to nesmierne vadí...a to sa neobliekam nejako výstredne
Hanbím sa
lost- dobrý koment:D Inak ja by som jej odporáčala tigra:D
Alebo krívaj pred chlapmi, vtedy Ťa budú ľutovať a nie "vzdychať" :-o)))
V tomto veku pre mnohé slečny, ktoré chodia po ulici najmä osamotené, je to istý problém, ktorý bude vždy. P.S- tí chlapi Ťa zavraždiť nejdú, oni Ťa len obdivujú ako ženu ( postavu, oblečenie) a keďže Ťa nepoznajú, prejavujú to svojským spôsobom. To bolo, je a bude vždy a Ty by si mala byť rada, že Ťa vôbec niekto "obdivuje". Zakývaj im pá-pa, neboj sa. Alebo sa zle obliekaj a daj si šatku a tomu výrazne zamedzíš.
A ešte mi napadlo, nebude to tým, že oni nepískajú na teba, ale na psa:D Veľa ľudí ešte večer venčia psov, tak možno, že volajú psa a ty si myslíš, že to patrí tebe. No len tak som uvažovala nad tým.
Máš dve možnosti:
prvá- nechoď tak neskoro domov, aj keď neviem o koľkej chodíš hodine.
druhá- nech ťa stále niekto doprevádza, len si myslím, že keď to bude nejaká tvoja kamarátka, tak budú pískať ostošesť, iba ak bu vyzerala ako chlap:D
:D mozno keby vedeli že tým ze po vás vypiskuju z vás (niektorych)vyrastú namyslené ženy :D tak to robit nebudu
asi do takych 16-17 rokov som sa hanbila aj ja :D ale strasne !! ... potom,ked som zistila,ze sa vlastne chlapcom "pacim",ma to preslo :D teraz sa po nich kukavam aj ja a veru "cerveny" jak rarasiky ostavaju aj oni !! :DDD
to je normalne, to su take typy , staci ked su dvaja pokope a uz sa hraju na mačov či ako takychto idiotov nazvať. a piskaju po kazdej babe, predpokladaju asi ze ony len cakaju na nich aby poculi ich debilne vyroky :) spravne robis ze ich obchadzas.
ahoj. Aj ja sa dost hanbim dievcat. Neviem ako to je mozne, ale odjakziva som plachy. Mozno je to aj smiesne. Ja sa hanbim ludi vseobecne. Je mi ta hanblivost na tarchu.
začni popiskovať po chlapoch a hambiť sa budú oni