Lacnejsie lieky - chcete platit menej?

Pokrok-A

Mali by ste všetci prejsť na liečivú vodu od Dr. Joh.Klai. Potom by ste nemuseli používať škodlivé lieky ,ktorých je až 90% v lekárňach z celkového sortimentu. Priznajte si , koľký ste pili túto liečivú vodu a liečili sa s ňou? 50 %-tná stojí pre jedného človeka 30 eu na celý mesiac. A lieči všetky choroby a NEMA vedľajšie úcinky !

branok

Často sa hovorí, že človek ťahá za kratší koniec, keď mu chýbajú informácie.

Pripravil som krátky test, ktorý Vám napovie, či poznáte svoje práva alebo je Vás je ľahké ošmeknúť. Otestujte sa TU.

jjjjjjjjjj

dik za linky, dobre vediet, kde sa daju porovnat lieky, len skoda ze ani jeden z liekov co musim uzivat nema lacnejsiu nahradu :( nic mi nenaslo, ako som tu uz spominala, ze plagaty slubuju liek bez doplatku alebo s doplatkom do 1 eura na KAZDU diagnozu....

[zruseny17]

jjjjjj-mne doktorka tvrdi ze prednison je spolahlivejsi nez medrol,tak neviem...viem ze su podobne ale nie identicke.
A inak,niektore lieky aj ked maju lacnejsiu nahradu,nie vzdy sa znesu s ostatnymi liekmi...
Myslim ze tie generika su skor pre zdravych ludi,co dostanu anginu a mozu si vybrat z ATB.Pretoze ja si pri svojom stave toho moc nenavyberam.
Ale tak co uz si ja navyberam-pre tento stat som uz neperspektivna,tak len cakam kedy mi pride z poistovne papier ze ich moje ochorenie stoji zbytocne vela:)))

jjjjjjj

nikushka presne, aj ja beriem okrem ineho Prednison, generikum nie je a adekvatna nahrada co ja viem, tak moze byt Medrol, ale aj ten ma doplatok vacsi ako 1 euro. Alebo do oci, nemozem pouzivat klasicke kvapky lebo nezaberaju, potrebujem huste gely, ale co som pozerala, ani jeden nie je s doplatkom do 1 eura, ale musim ich denne pouzivat... takze pol vyplaty v lekarni

J111

Ja som len pozeral, keď som bol v lekárni. Tie babky tam toľko doplácajú, že je to priam nepochopiteľné - dvadsať, tridsať a pod. Pekne.