je vobec taka svadba realna?...ma to buducnost?....ono laska nakoniec po case vyprcha a potom zacnu realne problemi napr pri vychove deti...sami vieme,ze kazdy je nachylny napriek obrovskej tolerancii tahat vylucne na svoju stranu no nie... :)
Jehovistka \ katolik
ale kdeže,su to len pletky,a ludia sú všelijakí,nahovoria všeličo,to nezmeníme.:)
Aké problémy riešite najčastejšie Natálka. Počula som, že veriaci mávajú sex len 1x za 2 mesiace, a to pri zhasnutých svetlách v misionárskej polohe je to pravda?
tiež som Jeh.svedok a vzala som si katolíka.a áno sú problémy,ale to sú v každom manželstve.
Náboženstvo vôbec je jedna veľká somarina! Keby žiadne neboli, žilo by sa nám lepšie. Spôsobujú len problémy.
mas uplnu pravdu. ale zalezi na tom ako vazne to vase nabozenstvo beriete. rozdiely su nielen v nabozenstve ale aj vo vychove, v tom ako ste zvyknuti z domu na zakladne veci a podobne. ak su dvaja schopni sa vzdy nejak dohodnut, nemusel by to byt problem. porozpravajte sa o tom vopred,ako si to predstavujete, a dohodnite sa. a nech vam vase rodiny podla moznosti nekecaju.