ahojte :) napriek tomu ze nemam iba 15 rokov a mam 2 dlhe vztahy za sebou by ma zaujimalo, ako mam dat najavo svoj zaujem o svoj \"objekt\". Pytam sa preto, lebo v minulosti ked sa mi 1 chalan pacil som to dala najavo, ale mozno az prehnane, on o mna nemal zaujem, proste som sa snazila az prilis a chcem sa tejto chyby vyvarovat. Navyse, tentokrat je to moj kamarat(ja nie som prelietava malokedy sa mi niekto zapaci ale on sa mi paci). Nechcem riskovat nase dobre priatelstvo.Svoj objekt zaujmu poznam dlhsie je mi s nim strasne fajn. Ako byt v jeho ociach viac nez len kamoska bez toho, aby som sa strapnila tak ako kedysi pred predoslym objektom zaujmu? Ako neposobit lacno, ani vyzyvavo, no zaroven mu naznacit ze ho uz nedokazem vnimat iba ako kamarata? Dakujem za vase rady.
Ako naznacit kamaratovi ze sa mi paci?
Ahojte,chcela by som sa poradit
Paci sa mi jeden chalan no vlasne je to moj nevlastny bratranec ale paci sa mi uz dlhsie.Nestretavame sa velmi casto je odo mna skoro o rok mladsi.velmi ale velmi sa mi paci a neviem ako mu to mam povedat a jeho sestra je moja BFF.Ona to vie ze sa mi paci .
por-NEMÁ 15!!!!!!!!!! Čítaj poriadne. A téma je už stará, čiže tu radiť netreba už. :-)
Pekný deň. :-)
mas 15 a dva dlhodobe vztahy???????
to odkedy randis s chlapcami ? Zeby od 9tich? Alebo fake?
Tak sa ho opytaj. Pocuj ty kokso pacim sa ti? Ale uprimne mi povedz.A ked ti povie ANO,tak sa ho opytaj preco ti to nepovedal skor,ze aj on tebe sa paci. A dalej uz ho mozes balit a mas ho.
Toto je jednoduché ... ak sa ti niekto páči proste mu to daj jasne najavo .. a hneď zistíš na čom si .. nikto nemá rád ak sa dievča hrá na "nedostupné" ... ak ho chceš daj mu to proste vedieť určite ani nevieš čo mu tým ulahčíš a tak isto aj sebe. Už nemáš 15 rokov ako píšeš proste to riešte ako dospelí. Ak chce aj on teba máš to vyhraté .. ak nie tak je zbytočné to naťahovať.
Ja si myslim, ze by si si mala najskor rozmysliet ci si do toho chalana naozaj zalubena alebo si len poblaznena. Az potom hovor o tom co je to depka s skrachovaneho vztahu.
Ja si myslim ,ze by si si mala najskor rozmysliet ci ho naozaj lubis alebo ci si len poblaznena . az potom hovor o tom co je to depka so stroskotaneho vztahu .
Ja si myslím že by si si mala rozmyslieť , či naozaj ľúbiš toho chalana alebo či si len pobláznená. A až potom hovor o tom čo je to depka so stroskotaného vzťahu .
Síce som 7-mačka a on je 6 -tak sa mi paci chalan neni chudí ako palička al neviem ako mu mam naznačiť ze sa mi paci mne povedal ze Som z tých žien najlepšia a najrozumnejšia a ako sa mam obliecť ?
ahoj hnedoocka3, dakujem za mily prispevok :) som rada ze si nestratila tvoj objekt c. 1 ako kamosa :) ja asi nie som v rozpolozeni sa priznat, som zvedava velmi necham tomu volny priebeh, nech sa to vyvinie ako sa ma ... hmmm asi bude najlepsie ostat pri moznosti sa s nim stret co najcastejsie nech sa to vyvinie spravnym smerom same :) spravnym - laska! :) dufam! alebo ak nie priatelstvo aôle bez toho zeby nieco vytusil :)