Mám jednu otazku a som zvedava ci mi niekto vie odpovedat ... preco zeny zvadzaju zadanych muzov a im to vobec nevadi ze rozbiju vztah , rodinu a preco blby chlapi podlahnu ?? a nechaju si rozbit rodinu pre jeden vecer ........ to fakt uz je to dnes pravidlom ?? uz sa nenajde nikto kto toho nie je schopny? to kazdy vztah musi skoncit podvadzanim ?? Uz normalne sa bojim mat vztah ze sa zalubim a viem ze co ma moze cakat .. co kazdeho caka .. kde je ta doba co chlapec ked lubil nepodviedol ?? preco nemozeme byt zeny jedine pre muza ako pre adama eva ?? co si tym dokazuju chlapi a co zeny?????? .... bola byy som rada keby tu reagovala aj osoba ktora podviedla co by mi na to mohla odpovedat .. smutne je to ako to dnes je .......
Dostanem odpoved ????
no uz som mala boolesti .. pre lasku.. ale kolko bolesti clovek musi zniest aby sa postavil na nohy?? ako ma clovek po bolesti mysliet pozitivne ?? ked vsetko je otom ze vzdy pride bolest... to sa da cez to povzniest ?? :( tazko
no ak sa bojis bolesti, tak ani nemozes zit, co budes v izolacii ci ako? zivot je aj o bolesti, tej sa nevyhnes, aj ked budes velmi opatrna, proste to patri k zivotu a bolest tiez posuva dalej, ked ju prekonas, takze vsetko zle je na nieco dobre, zoceli ta to, zosilnies...
no su taky ako ja co na to myslia ale mam strach ze aj tí budu taky ze proste ich tento svet do toho stiahne ved vsade len rozchody pre podvody a tak :/ hej citala som kopu prispevkov.. ale aj tak asi ma to tak byt :( hoci neviem preco :( mozno je to tak spravne kvoli tomu aby s me zistili ci ten clovek za nieco stoji .. mozno tym ze sa to stane stretneme ovela lepsieho cloveka....... ale ja prestavam verit ze niekedy mozem stretnut cloveka ktory by neublizil :(
ale pridu sem plakat, ked prisli o to :-), napriklad ked odkopnu partnera a po roku sa spamätaju a ten je uz s inou a je stastny a potom tu ta baba place, ze kde nechala rozum, ale pred tym s nim zametala, je to tu kazdy tyzden
ale nie je to az take zle, su aj taki co zmyslaju a citia ako ty, len je ich proste pomenej, budes hladat ihlu v kope sena, ale su taki ludia, rozmyslaju nad tym istym, co aj ty a trapia sa pre to iste pre co aj ty :-)
ale suhlasim s tym, ze ludia su nenasytni a nikdy im nie je dost, chcu nieco, niekoho a ked to/ho dostanu, su zasa nespokojni a idu zasa dalej...a nevazia si, co dosiahli a co dostali
a za vsetko mozu ludia lebo im je stale malo a nikdy nemaju dost... je to svinstvo aka je dnes doba a tusim o par rokov ani svadby nebudu ....... nemam chut mat neakeho chlapca ked viem aky su ako bude.. ocom je tento zivot?? ze kazdy musi byt svina ? laska uz laskou nie je su len pudy a uz ani neviem ...... zivot uz ani nema zmysel ked vsetko je na nic...... kazdy je jak zviera.. nemysli len kona... :(
vziat si co zena chce ? nemyslim ,ze postavenie zeny je lepsie a ani nikdy nebude lepsie .....je tu doba ,kedy kriza medziludskych vztahov pochovala aj tie najpevnejsie zivotne zasady ,vsetko sa nam "zjednodusilo" a my si prestavame vazit samy seba
inak si este myslim, ze doba, v ktorej zeny maju rovnake moznosti ako na vzdelanie, tak aj na pracu a zarobky, kde su mnohe zeny samostatne a materialne zabezpecene, nezavisle, je to dost krute, lebo nemaju dovod sekat dobrotu ;-)), dokym boli utlacane a nic nesmeli, to bolo tazsie ale teraz v tomto storoci, nie je problem vziat si, co zena chce...
ale v tomto si obe pohlavia nemaju vzajomne co vycitat, na oboch stranach sa najdu aj taki, aj onaki
presne tak, treba to vidiet co najrealnejsie, tazke je to preto, lebo clovek zaroven tuzi po laske, po vernosti, po tom, aby ho ten druhy lubil a len jeho a nikoho ineho, tuzi po bezpeci, po moznosti oddat sa, toto sa bije s prirodnymi zakonmi, ktore su ale silnejsie, je to dost pudove vsetko bohuzial :-(((
a preto to vsetko zlyhava, clovek je tvor mimoriadne sebecky a tak hladi najmä na svoje vlastne vyhody a zabezpecenie, aby jemu bolo dobre, ako muzi tak aj zeny, u zien je ale silny materinsky pud a tak v zaujme seba a deti vedia bojovat ako levice :-), co je ale opät dost pudove, takze si vyber :-), je malo ludi ktori dokazu byt naozaj verni a milovat jedneho partnera dlhe roky, to je asi najmä o zrelosti a pokore oboch partnerov a o tom, ze si uz presli roznymi vecami a vedia si vazit to pekne a vzacne, takych ludi je len promile, bohuzial
partner a vztah je vec casovo obmedzena, od-do, kazdy jeden, nic netrva vecne, ani zivot sam... cely zivot je o momentoch, pekne momenty, smutne momenty, krasne momenty, tazke momenty, stastne momenty, zufale momenty...
maoam to napisala presne v takom zmysle ako som to myslel aj ja :), jednoducho to funguje tak ze silny cit medzi muzom a zenou trva len urcitu kratku dobu, a vztah medzi matkou a dietatom je velmi silny preto, aby bol ochraneny novy zivot aj za cenu matkinho. ak v tom hladas nieco duchovne, magicke, tak sa mylis.