sono prsnikov

- mira

Trošku pokory by to chcelo a prišli by ste na to, z čoho máte nález. Ja som si problémy vyriešila.
I zdravotné by som neplatila, ale bohužiaľ, na Slovensku je to, ak neviete, trestný čin.

Deaa

dnes som bola na sono a skutočne nerozumiem, prečo nechceš ísť. určite nemáš rozumný dôvod. nie je to nič strašné a ešte aj budeš vedieť že je všetko v poriadku

luciferiak

ále čoby,

veď nechajte ju. veď má svoju hlavu, tak vie čo je pre ňu to nej.

možno k tomu odrezanému prsníku dostane luk a bude z nej medailistka.

;-)

Bianca1236

no ale nazad k teme, to uz aky je pristup k vlastnemu zdraviu ked si leniva ist na sono? ze je nepotrebne? ved ty nie si doktorka, ci hej? ak ti ho odporucil, asi mal dovod. podotykam ze to naozaj nie je nic hrozne to vysetrenie.
no a tie cukry sa tiez dostanu do tela, a telo potrebuje vela veci co si mlada doba mysli ze nie no a potom z toho rastu male baby a sterilny chalani. ved sa zamyslite nad tym co so svojim telom robite. druhe uz nebudete mat.

tpch

Laurina, ale nieco mliecne predsa len zjes!! Chapes, aj z jedneho jogurtu za mesiac mozes mat cystu, a to nielen v prsniku! mira raz zhresila a hned ju ma v mozgu! Tak sa necuduj, ze ti chce poradit!

Bianca1236

no to by ma uz len zaujimalo co je to za zdravu stravu bez mlieka a mliecnych vyrobkov...jedine ak alergikom to uznam. ach jaj diety novej doby. a ked uz je niekto taky mudry ze vie co nema jest a tym sa vyvaruje vsetkym chorobam ludstva, nech ani neplati zdravotne, ved naco

- mira

gucciok, ak sa zdravo stravuješ, hlavne bez mlieka a mliečnych výrobkov a cukru, ktoré sú hlavnou príčinou rakoviny prsníka a cýst, tak to vyšetrenie je pre teba zbytočné.