Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako a kde najst dievca na vztah bez sexu?

vystresovana

aky osobny dovod? kludne sa zdover toto je anonymne forum, ked nie tu tak uz inde vecsie sukromie nemas...pre mna tiez nebolo jednoduche tu napista aky mam problem a ako ma frustruje, stale som sa bala ci niekto nenabura stranku a nezisti ze kto pise tie veci a podobne...ale hackeri utocia tam z coho mozu mat peniaze cize tu by fakt nemali co hladat a co najst :D

osobny dovod proti sexu ja napr. nemam, napriek tomu ze som dostala aj v chvili ked som bola bezbranna a ked som nic nesposobila udery do chrbtice od VLASTNEHO OTCA lebo si na mne vybijal nervy a nemam v sebe napriek tomu odpor ku vsetkym chlapom, moji partneri mi v zivote takto fyzicky neublizili, "iba" psychicky ...rozumieme sa...tak ja vazne neviem co ti kto sposobil , alebo

chces byt knaz? taky mas dovod? pytam sa vazne nie s ironickym podtonom naozaj ma to zaujima

MamutV12

A to co je za blbost ze vztah bez sexu nieje vztah?
to akoze sex je ten hlavnejsi dovod ktory drzi vztah?
sice...necudujem sa... zkrz taketo nazory to potom aj tak vsade vyzera :)
studoval som psychologiu a viem ze laska neexistuje a sex je v dnesnej dobe jediny dovod v zachrane vo ''vztahu'' ale proste aj tak...
no nevadi je to off temu

podla mna som jaks takz zdravy (po sexualnej stranke) ale mam dost taky dovod ktory je dost osobny a ani jeden ztoho co tu bol napisany nieje...

ale tak cenim si ze ste mi tolkati napisali fakt ;) dik

vystresovana

nolen si precitaj ked mi neveris :) kolko som sa natrapila a zbytocne, neviem fakt co sa tis talo ale mozno existuje riesenie aj ked ja zatial na svoj problem neviem :,(mozno pre teba najdeme :)

www.zdravie.sk

a hlavu hore, ved su aj horsie problemy vo svete, tak si povedz :)

vystresovana

ja som pri sexe NIKDY necitila NIC prijemne...nic vobec ma to nedrazdi uz som tu zakladala temy, ak najdes zenu s tymto hnusnym problemom aky mam ja a frustruje ma to, bude stastna ze sa sexu uplne vyhne ...ja sa tomu vsak nechcem vyhnut, ale VYRIESIT TO . tak sa riesia problemy, nie zutekanim! smiem sa ta spytat co sa ti stalo ze to nemozes vobec mat? lebo ak si fyzicky ok tak ako ja, ale ti to nefunguje, predsa len musi nieco existovat (ja v to verim)...kolko mas rokov?

sweater

mamut, ak aj taku najdes, dovolim si tvrdit ze ti to nebude fungovat, lebo ak sa do nej zamilujes, urcite nebudes nadseny z toho ze ju obstastnuje niekto iny.

ano.

vztah bez sexu nie je vztah, to je kamaratstvo.

no mna by zaujimal ten dovod, kedze ako pisal adam, sex moze mat kazdy, aj vozickar, postihnuty, bez ruk, bez noh, hocikto :-)

MamutV12

sex po svadbe je asi najvacsia hlupost aku som kedy pocul od vela ludi... to je maximalne zle a maximalne to moze pokazit celkovo vztah atd atd...

ja hladam skorej dievca ktore by malo normal milenca atd ale mna by malo ako na vztah ak sa rozumieme...

to je vlastne jedno ja len ze kde take najst a ako ale dakujem za ten prvy prispevok zoznamky a priatelstvo budem skusat diky :)

Bubu***

skús si nájsť veriace dievča čo by chcelo sex až po svadbe. Do svadby by sa snáď tvoj problém už mohol vyriešiť. Ale nemôžeš sa čudovať, že baby chcú pri chodení aj sexovať. Je to uplne prirodzené.