Mám 17r. , Proste som iná , ja nedokáze pochopiť ludí(dievcata) v mojom veku. Každý sa stará len o to ako vyzerá o chlapcoch a vlastne nic iné ich netrápi. To sú ich najväčšie problémy , ktoré berú príliš vážne. Sú nádherné a aj tak hovoria - som skaredá , potrebujem toto , toto ..!
Poniektoré mám rada , je s nimi aj sranda ale aj tak také blbiny vždy riešia. Zaujímajú sa ešte o svoje fotky , ktoré pridáavajú na FB a čakajú mnoho Like-ov. A dookola. Nechápem to. Pritom už mávam velké komplexy z toho , že som skaredá , nikto ma nechce - je to pravda ale nijak nato neupozornujem , prežívam si to v duchu. Kolkokrát som koli tomu plakala , že oni su tak krásne zdravé a sťažujú sa a čo mám povedať ja ? :/ :( Nechápem ten život . Pritom mala som kopu snov ale teraz už viem , že vsetko je len o kráse atd... Neviem prečo to tu píšem asi som sa potrebovala vykecať.
Nechápem nič.
no to tak byva ale vies co je najhosie? tych ludi to vacsinou neprejde ani vekom. A podla mojho nazoru su si ony dobre vedome svojej krasy, aspon z casti, iank by si svoje fotky nikam nelepili. Potrebuju sa len ukazat a vynucuju si pozornost a komplimenty. Keby boli naozaj skarede (alebo si to aspon mysleli) tak ani v tom veku pomaly nevyjdu z domu, uz vobec nezverejnuju fotky a necajaku reakcie, akurad tak doma placu do vankusa :) a nato aby si si niekoho nasla mas cas, ja som vtedy tiez s nikym nechodila a som teraz rada ze som sa nemusela vybavovat s nejakym pubertakom :)
tymto trpi aj moja krsna dcera,ma 14,silou mocou chce vyzerat aspon na 17 a ked ma malo "lajkov" na tych trapnych strankach,je uplne hotova,nervovo zrutena :-( ach jaj ... :DD