tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
tosimi preco napisala zesom klamar tomije velmi luto kedze vzdi hovorim pravdu nevjem preco tomu neveris kedjeto tak.
ajtu vidim zeje cervene meno to cislo 22 tak to veru nevjem ako sada urobit skoda.
tosu velmi zlozite nazvi jalen jedensi pamatam ten zacjatok nejako na do ale dalej uz nevjem jeto dlhe. terastu pise ajmoj kamarad cosom uneho onma cervene meno anemusitu pisat tje pismenka cosu vtom modrom jemu sato pise lahko nevjem preco ja nemam cervene meno ferdomravec.
skus, aspon nejake
tosi nepametam jeto vela ljekov mamich doma njetu. tusom ukamarada nadruhom konci dedini.
nevjem precomi tak dlho teras trva ked njeco tu napisem. pretim mito islo jak blesk.
ake lieky ti predpisali? napis sem nazvy