Máte niekto skúsenosti s jačmeňom na oku?? mne sa spravil včera prvýkrát v živote, bola som s ním u očnej, tá mi na to dala kvapky aj masť Tobradex a povedala, že ak to do mesiaca nezmizne, tak mi ho odstránia chirurgicky. Ak s tým máte niekto skúsenosť, napíšte ako u vás prebiehala liečba. Ostala vám po odstránení nejaká jazvička? ďakujem
Jačmeň na oku
takze ked som ja mala jacmen tak sa mi hnis len tak vyparil?
jasne ze hnis sa moze vstrebat do tkaniva. tak ako ked mas vyrazku na tvari a nevytlacis ju tak hnis a vstrebe
jankaaaa nechcem oponovat ale hnis sa ti nikdy nevstreba do tkaniva-bud musi vytiect alebo sa urobi taka tvrda gulka ktoru treba vyoperovat-preto jej ocna povedala-ze ked to nezmizne odstrania jej to chirurgicky...
jaaj ok ja som si predstavila ako hnis vyteka z oka..tak ja si kvapkam kvapky 4krat do dna a na vecer si davam mast tak dufam ze to prejde cim skor
neprasklo ani raz. ten hnis ssa vstrebe do tkaniva a zmizne to uplne
...aj ja som mala uz skor a samo to prasklo a zmizlo-hovori sa ze sa tym jacmenom cisti oko...
ako ti to zmizlo? citala som ze ti to praskne a vytecie hnis.je to pravda?
ja som s kupila mast v lekarni a zmizlo mi to za tyzden. a to som ho uz mala viackarat. vzdy za par dni zmizol