Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrozné vlasy

[zruseny1]

veru ten capillan je super..u nás v rodine to dlho používali iba muži, ale raz keď mi došiel šampón tak som si umyla vlasy capillanom, plus použila som aj balzam od capillanu a vlasy sa dali rozčesať úplne krásne, na prýkrát, žiadne šklbanie...
a potom si ešte zvyknem dať pár kvapiek ľanového oleja, vlasy ho pekne vypijú a nie sú suché ani mastné:)

smallsi

Ahoj,vieš čo myslím že tie šampóny proti mastiacim sa vlasom niako extra nepomáhajú :) Ja som tiež jeden mala ale mala som pocit ako keby sa mi z neho ešte viac vlasy zamastili..Používam head&shoulders a myslím,že ten mi najviac pomáha :) Nemám po ňom vlasy ani mastné a kedysi som mala problém s lupinami a teraz už nemám ani to minimum + pekne vonia :))

lochness

na tu fuchtlu s IPckou .224.48 kasli, ta tu zaklada temy jak besna, asi sa dostala z dakej osady k internetu tak nevie co so sebou...

suhlasim s tym co ti uz poradili, skus kondicioner/balzam na konceky, resp. dlzku vlasov (nie korienky aby sa nemastili) a ked to nezaberie tak ostrihat

Lulu2011

kup si kefu Tangle teezer, vyzera to ako blbost, ale neskutocne funguje, ja som si ju objednala a vobec vlasy netrha a krasne rozcese, je to taky maly zazrak

jankaaaaaaaaa

daj si vlasy ostrihat. ked sa ti takto "chumlaju" vlasy to znamena ze su uz znicene. pouzivaj kvalitny sampon a kondicioner. skus gliss kur v ciernom obale. a nepouzivaj tuzidla ani laky ani nic ine.