Mám problém. Moje vlasy sa nedajú normálne rozčesať. Stále sa chumlajú a pri česaní to bolí a ťahá. Najviac keď sú umyté a usušené. Tiež sa mi strašne často mastnia a žiaden šampón proti mastným vlasom mi nepomohol. Poradíte??
Hrozné vlasy
ahoj Cukrlátko,
pošli mi fotku tvojich vlasov mailom
incredible16@azet.sk a skúsim ti pordiť ;)
šmapón alverde aloe s ibištekom + maska Genera s Karité....
veru ten capillan je super..u nás v rodine to dlho používali iba muži, ale raz keď mi došiel šampón tak som si umyla vlasy capillanom, plus použila som aj balzam od capillanu a vlasy sa dali rozčesať úplne krásne, na prýkrát, žiadne šklbanie...
a potom si ešte zvyknem dať pár kvapiek ľanového oleja, vlasy ho pekne vypijú a nie sú suché ani mastné:)
capillan z lekarne
Ahoj,vieš čo myslím že tie šampóny proti mastiacim sa vlasom niako extra nepomáhajú :) Ja som tiež jeden mala ale mala som pocit ako keby sa mi z neho ešte viac vlasy zamastili..Používam head&shoulders a myslím,že ten mi najviac pomáha :) Nemám po ňom vlasy ani mastné a kedysi som mala problém s lupinami a teraz už nemám ani to minimum + pekne vonia :))
na tu fuchtlu s IPckou .224.48 kasli, ta tu zaklada temy jak besna, asi sa dostala z dakej osady k internetu tak nevie co so sebou...
suhlasim s tym co ti uz poradili, skus kondicioner/balzam na konceky, resp. dlzku vlasov (nie korienky aby sa nemastili) a ked to nezaberie tak ostrihat
radsej si kup kefu taku celu drevenu, ktora nema take umele stetiny ale drevene
kup si kefu Tangle teezer, vyzera to ako blbost, ale neskutocne funguje, ja som si ju objednala a vobec vlasy netrha a krasne rozcese, je to taky maly zazrak
šampon panthe je velmi dobrý a myslím že aj balzam z toho majú
daj si vlasy ostrihat. ked sa ti takto "chumlaju" vlasy to znamena ze su uz znicene. pouzivaj kvalitny sampon a kondicioner. skus gliss kur v ciernom obale. a nepouzivaj tuzidla ani laky ani nic ine.