NESKUSENY

Príspevok v téme: NESKUSENY
denisss

Ludia je mi to strasne trapne ale musim sa s niekym poradit.Ja a moja priatelka sme v sexe este uplne neskuseny.Obaja mame 18 rokov.No a minule sme len tak skusali ze ako sa dava kondom a nevieme ci bolo ok ze hore sa vytvorila taka bublina z rezervoaru.Je to ok alebo sme ho mali drzat straceny ked sme ho nasadzovali.Sex sme radsej neskusili lebo sme sa bali ze praskne ked tam bola ta bublinka no a este ma zaujima ci ked si ho davam tak mam stiahnut predkozku alebo nie.Inak ked som si ho daval tak som ho nan ledva narval.Sme si najskor mysleli ze mi je tenky no ale ta asi ma byt taky tesny ne?Ludia radte a nesmejte sa nam prosim ;-(
A inak poradte nam aka znacka a aky kondom je naj.Tie extra lubrikovane su dobre?Plni to ucel lubrikacneho gelu?

:

jasne, ved toto forum sluzi vacsinou iba neukojenym pubertiakom so stupidnymi otazkami typu na čo sluzi kondom, alebo prstoval som tu svoju a či môze byt z toho tehotna:)) asi by mali rozsirit sexualnu vychovu na ZŠ

ornella

:)),ked ty budes mat nejaku otazku napr. o chrbtici,tak asi cakas odoved typu: ty somar,najskor si chrbtice nastuduj a potom sa uz nemusis pytat???
kvoli takym ako si ty sa tu zatvaraju temy,tak radsej nepis ak chces urazat.

denisss

Ved ja viem naco je rezervoar ale ked ono to bolo take napucane a nie splasnute ako tu dievcata tvrdia ze ma byt.Tak kto ma potom pravdu?Ma to byt ako ked nafukas balonik?Uz neviem jak inak sa spytat no a este s tou predkozkou porad.

ornella

ved si chce nastudovat,:)) nechapes na co je toto forum?alebo tu ma zalozit o par dni temu Roztrhol sa mi kondom,zle som ho navliekol,co teraz?
moze si to precitat,ale ak nieco nerozumie,tak sa opyta krabicky,ako je to myslene?? opyta sa napriklad TU! ak chces odpovedat,odpovedz k veci.ak nie,tak sa nevyjadruj odveci.

abeceda

no nebud nanho taky. skusil to nastudovat, ale nenezdalo sa mu to. Len chce vediet, kde je problem. Ak si muzskeho pohlavia, radsej mu porad