Aky nastupny plat?

talentmania

Tak ja mam len strednu a pracujem ako predavacka a mam v cistom cca 650e:))Takze treba len hladat a zamestnala som sa bez znamosti:))

xy:)

socialna praca je ten najprimitivnejsi odbor aky existuje, hlasia sa tam najslabsi ziaci. ale ked ta to bavi, tak do toho.

jahodka5

veverička - -ozaj a ešte k tomu učitelskehmu platu..ved tu bola taká tema na učitelske platy..tak vraj oni nastupny plat maju maly, niektorý ani 500 euro nemaju....tak ako to je???

jahodla5

P.S.: a asi sa chystam na socilanu pracu.....čo si o tom myslite..oplati sa??? a necem tam ist koli titulu alebo že tam chodia všetci, ale mna by to bavilo...zase nwm ,vyberat si len podla toho čo ma bavi..ked budem mat plat ako stredoškolak, bez nejakej výšky....
Vaše postrehy:-)

Elliska

Ja som mala nastupny plat po vs 700 eur cisteho mesacne a to som robila na polovicny uvazok. Samozrejme, nezijem na Slovensku...

vevericka

este dalsie odbory: ucitel alebo sav ma v hrubom ako cerstvy aboslvent cosi okolo 500, lekari absolventi na tom nie su o moc lepsie, vsetkym sa zvysuje az po atestaciach a specializaciach..ale ako-taky plat maju az po niekolkych rokoch praxe.. farma.repre. zarabaju dobre,len musis behat jak idiot(a makat) okolo lekarov ci lekarni a nie vzdy tam treba vysku..vo vacsine ale plati, ak chces lepsi plat musis ist do sukromneho sektora (sukromne skoly, nemocnice, firmy) lebo verejny sektor (sav, statne nemocnice ci uni) su na tom zlee.

dendiska

presne tak, kopec mojich spoluziakov byvalych podokoncovali vysky a nikto z nich si nevie najst poriadnu pracu a tym co sa aj podarilo najst tak zarabaju 400 pri obycajnej praci ktoru by si nasli aj bez vysky...zabity cas a peniaze akurat...a moj priadel nema ziadnu vysku, len obycajnu elektrotechnicku, ale je sikovny, rozumie sa technickym veciam a teraz zaraba cez 1000 eur...takze vyska nieje zakladom vysokeho platu, ten mozes mat aj bez nej, a vacsi