Stale castejsie sa pristihnem pri tom, ako snivam, ze zijem niekde inde, najlepsie v krajine elfov a za muza mam Aragorna.Ja viem, je to hlupe, lebo pri mojom veku (mam 25) by som uz mala byt vyrastena z takych veci, ja mam pocit, ze si kvoli tomu nikoho nenajdem, lebo potom mam take naroky aj na partnera v zivote, napriklad mna pritahuju starsi hlbavy muzi, taky ten introvertny typ a takych je strasne malo, som normalna?
Unikam do sveta rozpravok
ewelinka podla mna by si s tym mala prestat.Ako od tial,po tial..
Myslim ze si uplne normalana.Ja pred krutou realitou tiez utekam do sveta fantazie .Casto snivam ako sa mam dobre atd...
si hlavne sklamana citliva dusa
rozpravky: ja ich mam velmi rada, je to dobry relax popri dnesnej tvrdej realite, ALE nesmies stratit kontakt s realitou, na vypnutie je to fajn, nesnivaj pocas dna, nehladaj v realnom zivote vysnivaneho chlapa, sklames sa
starsi muzi su fajn, tiez na takych letim a mam s nim ovela lepsie skusenosti ako s mladymi ALE aj tu plati, hlad na charakter, na to aby nebol zenaty, atd... aj medzi nimi su pekne svine a chrapuni, davaj si na seba pozor a urcite stretnes normalneho dobreho partnera...len si nerob iluzie a neocakavaj nemozne