Pred tým som ho mal v klude 6cm a stoporený 11cm. Teraz to robím asi rok s prestavkami a mám 13cm v klude a stoporený 18.Chcel by som pokračovať do nejakych 16-18 v klude a stoporený 22-25,nebude to moc? Chcel by so poradu hlavne od žien! Predlženie si robim podla jedného Dr.-od receptu amazonskych indianov-funguje to!
Predlžujem si penis,ake je optimum?
blondula, aj mne sa páči taký výrazný žalud :) ..hmmm... to dokáže divy :)
veru a nie dlžka .. chlapi už sa spamatajte :))
áno tých 20c je ok :))
ja neviem ! nikdy v zivote som chlapovi penis nemerala a nemam ani meter pri sebe aby som si spravila volaky nacrt :DDDD moja "poziadavka" je taka,aby bol pri "postaveni" pevny,zilnaty a mal vyrazny zalud ! moj taky ma,takze som spokojna :P do inych trenkov nekukavam :D
Pre Blondulu a JA!
Asi ste si to pomylili,to sa mera obvod pensu...18-20cm a dlžka 20!Je to akurát?
Nie hrubka 18-20cm,taky ma kôň!!!
keby som ja videla ze jaky "vercajch" nosis v slipoch,tak hned od teba zutekam :DDDD moj ma tiez trosku väcsi,ale pre mna este znesitelny.väcsi by ma uz bolel !! takze neviem naco ti je taky velky !!
ja naozaj nerozumiem preco si vy chlapi myslite ze mi zeny potrebujeme obrovske 4 metrove a hrube ko.oty?
preco si myslite ze bazime po niecom takom?sboznujem reci nevyzretych chlapov ked hovoria svojim naivnym priatelkam ze ako ich velmi pokefuju s tou ich"kobrou" :D
je to sproste,trapne,detinske,stare.
fakt si myslite ze mi zeny mame chachari roztiahnute tak ze aj vlak sa nam do nej zmesti alebo co?
JA?
Hrubka je 18cm,pri koreni/tele/aj 20cm,je to dobré? Žaluď nemeram,ten sa zdury raz viac,inokedy menej!
a aká je hrúbka? lebo tá je viac dôležitá, ako dlžka :))
hej tých 20cm je akurát si myslím :) a radšej malý, ako velký, toť len môj názor.
Teraz,keď píšeš,tak ma to zabolelo,lebo i ja som jedneho chlapca vysmiala,povedala som mu,že nech si ho najskôr strčí do úla! bola som opitá a sprostá,mladá! Je to tak dobrý človek,žema to doteraz mrzí!
Ak toto píšeš Ty Tonko,tak prepáč,vieš,teraz mam muža s 18cm penisom,ale nevyrovna sa Ti ničím!Keď si bol minule doma u rodičov,chcela som isť za Tebou a odprosiť,viem,že si od hamby odišiel preč...teraz viem,že i ten Tvoj 11cm by mi stačil!
Ublížila som Ti! Odišiel si byvať preč z dediny,lebo som ešte rozšírila všade,že ho máš malý!
Odpusti mi prosím Ťa ak môžeš!Bola som moc zlá na Teba! Prosím!!!!
ja..
Nejde mi o reklamu,važne som sa na to dal,potom,čo sa mi moje dievča vysmialo,keď som chcel mať sex.Uzavrel som sa a zahanbil!
Ak nevieš,tak už maly chlapci u domorodych kmeňov,ktory maju male penisi oproti ostatnym,si predlžuju tým spôsobom,že im vešaju najskôr malé prevrtane ploche kamienky,neskôr väčšie. Ďalší spôsob,je pružinka z liany,ktorá sa obali jemnou latkou a nasunie na penis,ten sa vystrie,takto s tým chlapci chodia niekolko dni v týždni a aj 2roky,hambia sa a su väčšinou po domcoch schovaní!Ešte jeden spôsob je,že sa zakladaju kružky,vždy pod ten základný,až ich je postupne i 25-30ks x 0,5cm hrubky,čo je celkom krásnych 15-18 v klude,/vieš šlachy,tie,čo spôsobuju zmrštenie penisu sa natiahnu a mäso dorastie/lebo niečo to skoči späť!Začina sa to nosiť 0,5hod a potom už i 4hod vydržíš!Je to trošku ťahavý pocit,ale dá sa!!!
U nás dostať niečo podobné za 200€,tiež to naťahuje penis ale predlžuju sa piestiky.Nevyhovovalo mi to.
Ja som raz náhodou našiel na internete inzerat a odpisal som,ide o pružinku,kde sa využíva jej rozťažnosť,vyhodou je,že sa to dá nosiť pod šatami,preto som pisal,že je to od indianov,je to podla tej liany,ktorá je niečo také ako u nás kukučina,len vo velkom./takže vlastne pružinka/
Tak že podla Teba je asi do 20cm akurát?
Necham to ešte na nejakých 15cm v klude.
nejde ti náhodou len o reklamu?! :D ..
(lebo inak pochybujem, že takéto niečo funguje :D )
a u mna je tých 25cm už privela.. neznášam velké penisy! len to bolí a sex si neužijeme ..