Predlžujem si penis,ake je optimum?

Príspevok v téme: Predlžujem si penis,ake je optimum?
Aronn

Pred tým som ho mal v klude 6cm a stoporený 11cm. Teraz to robím asi rok s prestavkami a mám 13cm v klude a stoporený 18.Chcel by som pokračovať do nejakych 16-18 v klude a stoporený 22-25,nebude to moc? Chcel by so poradu hlavne od žien! Predlženie si robim podla jedného Dr.-od receptu amazonskych indianov-funguje to!

ja..

blondula, aj mne sa páči taký výrazný žalud :) ..hmmm... to dokáže divy :)

veru a nie dlžka .. chlapi už sa spamatajte :))
áno tých 20c je ok :))

blondula

ja neviem ! nikdy v zivote som chlapovi penis nemerala a nemam ani meter pri sebe aby som si spravila volaky nacrt :DDDD moja "poziadavka" je taka,aby bol pri "postaveni" pevny,zilnaty a mal vyrazny zalud ! moj taky ma,takze som spokojna :P do inych trenkov nekukavam :D

aron3

Pre Blondulu a JA!

Asi ste si to pomylili,to sa mera obvod pensu...18-20cm a dlžka 20!Je to akurát?
Nie hrubka 18-20cm,taky ma kôň!!!

blondula

keby som ja videla ze jaky "vercajch" nosis v slipoch,tak hned od teba zutekam :DDDD moj ma tiez trosku väcsi,ale pre mna este znesitelny.väcsi by ma uz bolel !! takze neviem naco ti je taky velky !!

User_37597

ja naozaj nerozumiem preco si vy chlapi myslite ze mi zeny potrebujeme obrovske 4 metrove a hrube ko.oty?
preco si myslite ze bazime po niecom takom?sboznujem reci nevyzretych chlapov ked hovoria svojim naivnym priatelkam ze ako ich velmi pokefuju s tou ich"kobrou" :D
je to sproste,trapne,detinske,stare.
fakt si myslite ze mi zeny mame chachari roztiahnute tak ze aj vlak sa nam do nej zmesti alebo co?

ja..

a aká je hrúbka? lebo tá je viac dôležitá, ako dlžka :))
hej tých 20cm je akurát si myslím :) a radšej malý, ako velký, toť len môj názor.

malyy

Teraz,keď píšeš,tak ma to zabolelo,lebo i ja som jedneho chlapca vysmiala,povedala som mu,že nech si ho najskôr strčí do úla! bola som opitá a sprostá,mladá! Je to tak dobrý človek,žema to doteraz mrzí!
Ak toto píšeš Ty Tonko,tak prepáč,vieš,teraz mam muža s 18cm penisom,ale nevyrovna sa Ti ničím!Keď si bol minule doma u rodičov,chcela som isť za Tebou a odprosiť,viem,že si od hamby odišiel preč...teraz viem,že i ten Tvoj 11cm by mi stačil!
Ublížila som Ti! Odišiel si byvať preč z dediny,lebo som ešte rozšírila všade,že ho máš malý!
Odpusti mi prosím Ťa ak môžeš!Bola som moc zlá na Teba! Prosím!!!!

Aron1

ja..

Nejde mi o reklamu,važne som sa na to dal,potom,čo sa mi moje dievča vysmialo,keď som chcel mať sex.Uzavrel som sa a zahanbil!
Ak nevieš,tak už maly chlapci u domorodych kmeňov,ktory maju male penisi oproti ostatnym,si predlžuju tým spôsobom,že im vešaju najskôr malé prevrtane ploche kamienky,neskôr väčšie. Ďalší spôsob,je pružinka z liany,ktorá sa obali jemnou latkou a nasunie na penis,ten sa vystrie,takto s tým chlapci chodia niekolko dni v týždni a aj 2roky,hambia sa a su väčšinou po domcoch schovaní!Ešte jeden spôsob je,že sa zakladaju kružky,vždy pod ten základný,až ich je postupne i 25-30ks x 0,5cm hrubky,čo je celkom krásnych 15-18 v klude,/vieš šlachy,tie,čo spôsobuju zmrštenie penisu sa natiahnu a mäso dorastie/lebo niečo to skoči späť!Začina sa to nosiť 0,5hod a potom už i 4hod vydržíš!Je to trošku ťahavý pocit,ale dá sa!!!
U nás dostať niečo podobné za 200€,tiež to naťahuje penis ale predlžuju sa piestiky.Nevyhovovalo mi to.
Ja som raz náhodou našiel na internete inzerat a odpisal som,ide o pružinku,kde sa využíva jej rozťažnosť,vyhodou je,že sa to dá nosiť pod šatami,preto som pisal,že je to od indianov,je to podla tej liany,ktorá je niečo také ako u nás kukučina,len vo velkom./takže vlastne pružinka/
Tak že podla Teba je asi do 20cm akurát?
Necham to ešte na nejakých 15cm v klude.

ja..

nejde ti náhodou len o reklamu?! :D ..
(lebo inak pochybujem, že takéto niečo funguje :D )

a u mna je tých 25cm už privela.. neznášam velké penisy! len to bolí a sex si neužijeme ..