...kolko miniete mesacne na domacnost??...manzel mi stale vycita,ze vela miniem,tak som zvedava,ci som marnotratna,alebo on je priliz sporovlivy....prosim bez energii,lebo tie su individualne...mna by skor zaujimala cisto domacnost...strava,drogeria,oblecenie..atd.dakujem
mesacna spotreba
hviezda precitaj si tu diskusiu co som dala link a tam to sama pise ;D
leticia...a to ti hned ukazalo,kolko ma rokov??..ja mam kolko??...nechcem rypat,len som zvedava,ci to ukaze aj moj vek,lebo som nevedela,ze sa to da tak lahko zistit
m25 zadala som si jej ip adresu do googlu ma 22 rokov, srat na nu.
lost inteligentne si to zaklincoval, a ten tesco uz nenapise? aby ta spoznal a pozval na drink? potom ze kolega :-D
m25
jasne, kazdemu sa paci ine :) ale zas s Jeepom sa neda "blaznit" velmi rychlo, ale idealne je mat v garazi aj aj aj aj aj :D:D:D
nieco malicke do mesta, nieco velke na okrsky, nieco rychle (lambo? :D ) na dialnice (lapac vodicakov :D )
ale tak.. hlavne preto som to pisal, aby zas admini nemali pracu a toto:
pohoda, klídek, tabáček :))
ESTE RAZ SA VYJADRIS K MOJEJ MAME A VOBEC O SMRTI S NOU SPOJENOU SA TROSKU POCUVAJ O COM PISES ,,ODTIAL POTIAL ,,MAMU MAM LEN JEDNU TAK POPROSIM TA VYJADRUJ SA K TEJ SVOJEJ
leticia, to ako sa ti podarilo nájsť jej tému spred roka? :))))
lost, mne osobne sa to auto absolútne nepáči :)) nemám športiaky v láske, to skôr nejaký krásny jeep :))
podla mna je ona velmi citovo upätá na svoju mamu, že? :) isto jej bude až do svojej smrti variť teplé jedlo 5 x do dňa :D
los)mas pravdu ,,,je dobre auto ,,necham to tak))) a nebudem mu nicit dobre meno ))