Divna hrcka za uchom

Príspevok v téme: Divna hrcka za uchom
User_37597

vcera som si nahmatala hrcku za pravim uchom.boli ma na dotyk,je mierne zacervenana a citim ze je to miesto opuchnute.neviem s coho by to mohlo byt ale nemyslim si ze to bude znacit nieco dobre :D
prestala som v pondelok fajcit a predpokladam ze to nema s tym nic spolocne.dodatocne doplnim nejake info ak budete chciet.
dakujem

slnecnica@

nemáš zač :)....akurát si myslím, že to vtedy trochu prehnali, lebo nebolo potrebné aby som sa tam každý deň ukazovala, dokonca aj v sobotu som mala prísť a to je pohotovostný deň, tak som si priplatila, no fasa :D....asi si chceli na mne len dobre zarobiť :D

User_37597

slniecko
tak dakujem pekne za tvoj prispevok..vizera to tak ze ked to ostane alebo bude opuchat cez vikend tak necham pozriet sa na to moju obvodnu.uvidim no

slnecnica@

bibisa ja som mala pred pár rokmi takú hrčku za uchom...samozrejme som si hneď myslela, že je to rakovina :D....označili to ako "ateróm", ako krava som chodila každý deň na ušné, čo si mi tam popatlali, ono to rástlo, tak mi to chceli odstrániť, ale nakoniec sa na to vykašľali a potom to zmizlo :D

zdá sa mi, že mi to sem tam ešte v malej podobe vracia, hlavne cez leto, ale už to neriešiem a za pár dní to je preč :)

každopádne ukázala som to najskôr obvodnej :)....

User_37597

talentmania nie nemam.niesom ani chora a ani nic...blbe je ze sa toho ani nemusim dotknut a uz to boli tak ci tak.tak neprijemne to citim na hlave...uvidim v pondelok idem ku gynekolo.tak mozno skocim k obvodnej s tym mojim votrelcom :D

User_37597

boze prepac nechcela som ta urazit si to naj co ma mohlo tu na tomto fore stretnut :D ok moze byt?tak si si to predstavoval? :D