som ju tu uz dlho nevidela..pamatam si ze naposledy spominala ze ide prec s frajerom ale uz je nejak dlho prec nie?
kde je Smailiqa?
no myslim ze to je asi zablokovane cez ip adresu.,,vsak sa opytaj adminky :D
nie vazne aspon budeme mudrejsie a aj ostatny by si to precitali ved to by bolo aj ako upozornenie ;)
To je iba na jeden den a ked niesi prihlasena tak tiez sa to da?Tak ako napriklad teraz ja niesom a ty bibisa si tak aj mne sa da dat ten ban?
BAN je myslim ze na celi den je vylucena s fora.proste sa nebude vediet zahlasit.
Moze byt pretoze aj ona prispievala skor do zdravotnych veci ako gyn.atd...alebo este aj lionesss aj ta dost zaparala a uz ju tu niet::))))Ale tak ja som sa vzdy pobavila ked nieco zadreli oni mali taky svoj styl :))Najma ked prevratili temu dole hlavou:)Inak co je to vlastne ten ban co dava macca?To akoze uz tu nemozes nikdy prispievat alebo co to vlastne je?
nieje mataBB nahodou tpch? :D
No moze byt ale nie?Podaktore nici tu zmyzli:D))):D))))Alebo uz nemaju tolko casu na nas:)
no podla mna si so smajliqou zalozili teroristicku skupinu a teraz niegde v bagdade pytaju vykupne :D
No nie len ona ja som tu uz viacej nicov odrazu nevidela.Alebo aj su ale pod inym nicom:D))
Chyba mi tu napr.Lioness alebo mataBB alebo elsa5 a je ich viacej ale oni prispievali castejsie a zrazu ich tu niet.
AHA...tak dakujem za info teda :(
bola na dovolenke v spanielsku alebo portugalsku myslim. a poto odcestovala.. no asi nema cas naforum :) neviem