Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sex

čerešňa

No super, tak ako to tu čítam usudzujem, že mužom po 40-ke to funguje len vďaka milenkám. Fúha, to hádam nie ? !!! Ak je väčšina mužov na tom podobne ako tí, ktorí sa vyjatrili k téme, potom sa len pýtam : Vážite si svoje manželky ? Nie nechcem moralizovať, ale aký má zmysel hrať sa doma na vzorného manžela a potom chodiť pichať do inej akože "súdružská výpomoc"... prepáčte, ale je mi z vás úprimne na grc.

micros

Bolo mi 44rokov.Myslim na sex tak 5x denne a vždy keď vidím peknu mladu ženu.Som zadany,no nemam dopriane sexu podla potreby,manželka by najradšej nesexovala,keď tak,tak raz za 2mesiace a ja aj každý deň-ešťe mi to vstava dobre! Dal so si inzerat a chodim k jednej pani,ktorá ma podobny problem,stretáme sa 1x v tyždni a mám všetko dovolené,totiž je vdova už 10rokov a dlho len sama onanovala a tak,keď by som chcel 5x za sebou,tak nieje proti!
Doma som vzorný manžel,starám sa o domacnosť a som spokojný!
Pekny deň!

Ronikkk

Mám 44 a tiež zisťujem,že po spánku nieje problem vstýčiť vlajku,inak cez deň sa stane,že sa slabo postaví.Možno to je tou monotonnosťou,že máme len jednu ženu. Čítal som,že preto v niektorých štatoch maju viac žien,je to zakonne a zmena.My však obrabame iba ti istu dierku,keď nepočítam nejaké tie bočné šmyknutia za tie roky.Mám tiež,kolegiňu,ktorá ma zvádza,či už svojim zovňajškom,pohladom i narážkami,asi ju začnem pomaly obrábať,je rozvedená a strašne nadržaná,ide po mne a stačí len prstom kývnuť a dá mi hneď!Po 40 sa moja žena zmenila,sex jej stačí tak 1x za 2tyždne a mne je to málo.Občas si to spravim ručne asi tak 1-2x týždenne,len nieje to ono,lebo ja mám rád oblizovanie a satie môjho malého,dráždenie drapľavým jazýčkom,honenie ústami a to rukou nespravíte,tiež rád vylizujem klitoris a dierku...to je najlepšie!
Pekne ranko prajem,ečte si pichnem,kým sa najem!

Cupko

Mam 48,ešte mi to ako tak stoji,potrebujem sex tak 2x v týždni,no tiež mám v zálohe priatelku a tá keď chce,tak vyhoviem! je to dobre,tak záložne si dupnuť a naplno vystriekať/má vybranu maternicu/.Inak u mňa sa tie nároky zvyšuju na jar,vtedy by som chcel i každý deň,riešim to ručne,niekolkokrat týždenne!

Cauko!