Náramok Power Balance

Whittie

Asi ťa moc nepoteším ale už je to nejaká doba čo sa firma ktorá tieto náramky priznala že ide o podvod a nefunguje to :-)) Ale ak to chceš mať ako okrasu tak to nos :-))

lenya

Ja nosím náramok FORZA BALANCE, nosím ho na ľavej ruke, ale môže sa nosiť aj na pravej, dokonca ho stačí mať vo vrecku nohavíc a skúsenosť - nosím ho asi nejaký mesiac, zatiaľ badám len, že mám lepšiu stabilitu, ohybnosť, silu, som viac sústredenejšia, čo sa týka nejakých zdravotných záležitostí, skúšam ho aj kvôli silným migrénam, údajne to nejakým ženám pomohlo, ale toto posúdim za nejaký dlší čas. Manželovi sa napríklad lepšie ráno vstáva z postele, má viac energie... Zaregistrovala som napr. keď si ho dám z ruky dole, tak cítim akoby také oslabenie a aj pri prvých pokusoch, čo sa týkalo ohybnosti, stability ma presvedčilo, že niečo na tom náramku je, ale opakujem, že ja nosím Forza balance. ešte malý príklad na záver, kamarátka má syna po ťažkom úraze hlavy, našťastie už je v poriadku, ale stále má problémy s písaním pravou rukou - dosť sa mu trasie, tak sme mu dali napísať slovo mama touto rukou - bolo to úplne roztrasené, potom sme mu dali náramok a písal to isté - písmená boli menej hrbolaté a posledné sa mu podarilo napísať úplne rovno, takže minimálne na jej synovi budeme časom vidieť, či má tento náramok veľké účinky. v každom prípade si treba zaobstarať originál s certifikátom a nie napodobneniny za 2,- €, tie naše stoja max. 28,- €. Treba to vyskúšať a potom nech si každý zhodnotí, či a aký účinok to má. Ľudia skúšajú a veria kadečomu, tak prečo nie náramkom Forza, alebo vo Vašom prípade Power balance. :o)