Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vybratie žlčníka

hmmmmmmmmmm

ak ho mas plny kamenov,tak si ho urcite daj vybrat, nechces aby sa ti kamene uvolnili a zapchali zlcovody !dnes je standard ,ze sa to robi laparoskopicky.nie je to narocna operacia.znamy mal zlcnik odstraneny pred 3 mesiacmi, a pytal sa lekara co moze jest a bolo mu povedane,ze ak nemal pred operaciou problemy s nicim, tak moze jest vsetko.ale mastnemu by sa mal samozrejme vyhybat.zlcnik je len prestupna stanica pre zlc, ktora sa tvori v peceni a v zlcniku sa zahustuje, aby mala dobre emulgacne vlasnoti pre travenie tukov.kde konretne ti neviem poradit, on to mal v ruzinove.pozri, nejde o nejaku narocnu operaciu ,to snad zvladnu dobre vsade?;-)

jojaaa

problem je v tom,ze uz nikdy nebudes moct normalne jest...

Je vyborna kura na odstanenie zlcnikovych kamenov sama som ju robila...

Cely den sa neje, len pije zlcnikovy caj a voda...potom sa spravi "coktail" 6dl oliv.olej+3vyzmykane citrony a pije sa o 18.00, 18.15 a 18.30 (treba si ho rozdelit) priklada sa teply obklad na zlcnik a otacas sa na postely z boka na bok...na druhy den ich vy.....

Pozri sa to niekde na internete iste to najdes.
Ak neveris...nerob to. ALe ak veris tak si mozes tu operaciu usetrit. Prajem vsetko najlepsie!!!

jojaaa

whatever...neviem preco si chces dat odstanit zlcnik(teda je nam jasne, ze neodstrania cely), ale ja by som si to rozmyslela, ved to je potrebny organ, a tvoje telo tym chce len naznacit, ze nieje vsetko v poriadku, mozno ta uz pobolievaju klby aj to je zlcnik. Z psychosomatickeho hladiska je to skryta agresii, ktoru musis prepustit s laskou...Pi zlcnikove caje, pre kazdym jednom lyzicku oliv.oleja s citronovou stavou...prosti alternatyvnu liecbu. A nechaj si cele organy. Prajem spravne rozhodnutie!