dobrý večer ,mám taký problém ...nebola som zatiaľ u Mudr,ale raz som jej spomenula,že mám takýto problém ,ale ona mi povedala len ,že " to sú nervy " ,ale neviem ,nie som si istá,takže môj problém je v tom ,že mám veľmi slabé akoby ochabnuté končatiny ,najskôr to začalo od rúk (po tom ako som taz odpadla v zime),začali ma hrozne bolieť zápastia,nie je pritom možné,že by som si ich presilila -prakticky nič nerobím okrem čítania kníh a učenia :)
potom ma začali bolieť kosti na tých rukách ,ptoom žily,neskôr som však už akoby bolesť pocítila aj v nohách ,okolo členku vyššie ,a to nie je typická bolesť nôh ako ked ste unavení,je to niečo iné,akoby "slabé nohy " ,taký divný pocit,nemôžem pomaly ani chodiť kvôli tomu ..a už ma to bolí až po okrajoch nôh až k ppalcom ...je to taký divný pocit,taký som ešte nikdy nemala ...čo to môže byť ???
bolestivé končatiny ,prečo ?
ivka1 a aky mas mail ?
Pisete ze ste nebola u Mudr.zatial, ja nemam Vasu kartu na stole.nakoniec to fakt bude ta psychika...
preboha ...ale ved pockat ..na krvi som bola v maji prakticky a nic mi nenasli,tak ako ?:( som ale z toho zufala :(
Je potrebne dat sa poriadne vysetrit moze to byt X diagnoz treba vziat krv , moc a hned budu lekari vediet co je vo veci.Moze to byt napr. aj cukrovka, ale aj mnoho inych veci od mozgu az po slepe crevo.