Chloe som brala cca 4 roky,nemala som ju vyslovene kvoli pleti alebo vlasom,ale preto,ze som mala na nu dobre referenie a napokon mi ako jedina sadla(skusala som naozaj rozne tabletky,naplaste,kruzok).Predtym som obcas mala niake vyrazky,nic extremne,po dlhsom uzivani Hak sa uz na pleti neobjavila zvacsa ziadna..Teraz ale nastal cas,aby som ju prestala uzivat a to z viacerych dovodov..Preto by ma zaujimalo,ci mate niekto skusenosti s vyraznym zhorsenim stavu plati,vlasov prip.nechtov??
vysadenie HAK Chloe po rokoch uzivania=rapidne zhorsenie pleti?
ale nie, takteo veci by mal sledovat gynekolog ze po case treba silnu hak vymenit, lenze zase gynekolog je gynekolog, nie kozny lekar, aby posudil ze sa zene uz plet upravila..
ale v takom pripade ked zena nema ani akne ani nadmerne ochlpenie fakt nechapem preco take nieco predpisuje
Janka, asi tak. Ja som vždy s lekárom konzultovala všetko, a leták som čítala nielen raz, človeku pri tom množstve informácií niektoré veci vypadnú, ale nie je to tam len tak pre zábavu. Spočiatku som užívala Belaru, no potom som z nej špinila, tak som mala Chloe, ale obidve kvôli pleti, nie len tak. Užívala som asi 9 mesiacov, presne neviem, ale menej ako rok a sama som potom išla za gynekológom, že by bol čas vymeniť. Tieto veci by sme si my, ženy, mali sledovať samé vo vlastnom záujme!
tiez pochybujem ze si vyskusala vsetko, ked na trhu je asi 60druhov tabletkovej formy hak
nechapem lekarov ze vam taku hak vobec predpisu aj ked nemate ziadne take problemy, na ktore to je urcene a navyse vam to predpisuju tak dlho! a vas zeny tiez nechapem ze si ani raz neprecitate letak a nepride vam divne ze uzivate taku silnu hak ktora sa pouziva ako liecba ked vy aj tak ziadne problemy nemate..
A na trhu maš množstvo HAK a ak si nechcela tabletky užívať zároveň ako liečivo, mala si skúšať ďalej a hľadať niečo nízkohormonálne, a nie Chloe.
Chloe sa má brať MAXIMÁLNE ROK. Čítala si aspoň raz príbalový letáčik?? Nečuduj sa, ak to zhoršenie tým pádom bude rapídne.
chloe by si vobec nemala brat ak si nemala problemy s pletou alebo ochlpenim! a navyse chloe sa nema uzivat dlhodobo! takze po vysadeni je velke riziko ze sa ti rapidne zhorsi plet a zacnu vypadavat vlasy