Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podozrenie - priateľ Psychopat - porucha osobnosti

martinkkka22

akurat mi piše, ze sa chce zabit, ze to robi pre moje dobro, ze aby som mala od neho pokoj....
mne je to tiez na smiech, ale v kutiku duše sa bojim, čo ak to ozaj urobí. Viem, ze to nie je partner na život, ale mame spolu 9mesačneho syna a pravdupovediac ho stale lubim niekde tam hlboko...a rozist sa s nim nechcem, nechcem, aby syn vyrastal bez otca, radcej budem s nim bojovat a chodit po psychologoch

natusa42

jooj ,to ako keby som citala o tom svojom :D:D ale mne je to uz na smiech ..mne sa tiez vyhrazal ,ked ho necham,ze sa zabije,ze sa zosype atd ,ale nic si neurobil :D a tiez mi klamal,manipuloval ma ,prisvojoval,a nechcel ist k psychologicke ...zialbohu :( a tak sa to aj skoncilo ..neviem ,ci by si od neho nemala ist ..leb ototo neviem ,ci je dobry partner pre buduci zivot

kpl

martinkkka22 od takeho, co sa vyhraza smrtou treba rychlo prec lebo takymto vydieranim (dost sebeckym) si ta chce k sebe priputat. Budes nestastna.

martinkkka22

no neviem, je to manipulátor, ktorý myslí iba vo svoj prospech, poznám ho uz 5rokov, klamal mi, aby som si ja myslela veci, a robila veci, ktoré chcel on, teraz sa mi vyhráža, ze ked neurobím čo chce, ze sa zabije, otrávi tabletkami a skočí pod vlak....

Kerion

Aky je ku tebe ? Psychopat praveze sa snazi ovladat svoju osobnost a vyzera normalne, pritom nema moralne zabrany a pouziva svoje okolie na svoj osoh.

martinkkka22

no to ano , len čo s tým, ja sa snazím, som na neho dobrá, aj ho chápem prečo je to tak, ale neviem ako dalej...

sewie

samozrejme ze sa da vybavit psychologicke vysetrenie! a nemusi byt ani psychopat..ale psycholog moze pomoct aspon zvladat vybuchy zlosti a podobne-len musi sam chciet, inak s nim nikto nic nenarobi