Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikomu sa nepáčim...

Príspevok v téme: Nikomu sa nepáčim...
Haniiii

Ahoj mám 18 a ešte som nikdy nemala chalana. Všetky moje rovesníčky už majú svoju prvú lásku za sebou. Možno aj druhú, tretiu, štvrtú... Mne sa chalani väčšinou vyhýbajú alebo posmievajú. Nie som štíhla ani pekná. Rozmýšľala som nad plastickou operáciou alebo aj samovraždou. Keď vidím nejaké dievča ako ide s chalanom držiac sa za ruky alebo keď si ju privinie a dá jej pusu, mám pocit že ja také niečo už nezažijem. Som z toho zúfalá a smutná. Všade počujem len o láske aká je dôležitá a pekná... Pri romantických filmoch plačem lebo ja asi také šťastie s mojim výzorom mať nebudem. Veľmi by som chcela zažiť prvú lásku...

A-45

Na každého raz príde. A ja tomu verím. Nemusíš byť krásna, štíhla..aj keď..viem, že to je ťažké prijať, ale podľa mňa TEN hore ti nadelil, že máš byť taká aká si a aj na teba príde. ;-) držím palce.. drž sa a hlavne nerob hlúposti typu samovražda. Poviem ti jedno. Sú ľudia aj s horšími problémami a nad tým sa treba zamyslieť. Nie je ľahké priznať si to, ale keď sa chce tak sa na to príde.

lucia456

Haniii, presne viem ako sa citis. Ale este si mlada, ja som mala svoju prvu lasku (dufam, ze aj poslednu) az v 20ke. A sme spolu uz 4,5 roka. Tiez som si cely zivot myslela, ze som skareda, aj teraz mam take pocity, ale myslim si skor, ze problem je v hlave. Ja som povahovo taky utiahnuty introvertny typ a nechodievam von, takze som ani nemala moznost si nikoho dovtedy najst. Nie si na tom nahodou podobne?

...

Ak ta to potesi, ja som na tom podobne,a hoci som vysoka a stihla,zastupy obdivovatelov rozhodne odhanat nemusim... myslim ze problem nie je v tvojom vyzore, to s tym asi tak velmi nesuvisi, mozno sa len prilis snazis niekoho si "ulovit". Skus sa trochu uvolnit a uzivat si zivot, mozno to pride :) Len preboha neuvazuj nad samovrazdou!

JULČA

Ahoj Hani, mala by si skúsiť tú plastickú operáciu veď v Amerike operujú aj 12-ročné dievčatá. A liposukciu majú aj v 15-tich. Ale nad samovraždou určite nerozmýšľaj, určite na teba čaká tvoj vysnívaný princ :). Ale ak chceš mať tínedžerskú lásku mala by si si pohnúť.

xy:)

ja poznam 25 rocnych, kt. s nikym nechodili, to su zufalejsie pripady. stihlou sa mozes stat, peknou tiez, ked vies ako na to. preco namiesto lutovania neurobis nieco pre seba? aby si sa citila lepsie