Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váha stúpa a ja neviem prečo ...

Príspevok v téme: Váha stúpa a ja neviem prečo ...
Truffla

Ahojte

Pred tyzdnom som prisla z dovolenky a pribrala som len pol kila. Teraz po tyzdni som pribrala dalsieho pol kila. A to sa stravujem celkom dobre, neprejedam sa ako kedysi. Cítim sa úplne ľahká, nie ako inokedy kedy cítim že som ťažká. Všetci hovoria že ako som schudla a pritom vážim najviac za svoj život.

Nerozumiem tej váhe ! Ako rýchlo sa dajú schudnúť 3-4 kilá ? Ako sa mám stravovať ? Prečo tak veľa vážim ?
Strašne ma desí tá váha :((
Ďakujem

Luckatucka

Nasla som miery,vahu a vysku tej herecky.Ona je vazne vychrtla a myslim si,ze urcite anorekticka.Je vysoka 170cm vazi 51kg a miery su strasne 75-60-75.Ach,ved to je fakt kost a koza.Nemyslim si,ze Ti to pomoze ked budes vychrtla ako ona.Aj tak Ti to nepomoze k stastiu,uspechu atd.Radsej sa zdravo stravuj a teraz mas super vahu na Tvoju vysku.Prosim neblbni!!!!!!!!!!!
Toto je dost zvrateny obraz krasy :-(
www.examiner.com

MaariSSaa

Nepoznam contours, co to je? A kasli na to ze sa nezmestis do veci, co si nosila ked si bola maximalne podvyzivena! Ved vekom kazda baba priberie, vahu ktoru si mala napr.v 15tke nebudes mat do konca zivota!!! Ta moja kamoska 159cm a 48kg nosi Xs, a vyzera ako 13rocne dievca! Ved takou postavou neohuris nikoho...skus sa nad tym zamysliet trosku. A nie je ti lepsie, ked vyzeras zdravsie a doprajes si, najes, das si sladkost? Chces povedat, ze lepsie ti bolo ked si nejedla nic a trcali ti vsetky kosti? Si mlada a skus sa divat na buducnost. Budes mat 25,30rokov, najdes si priatela, budete sa chciet brat a mat deti a potom zistis, ze ty ich mat nemozes, lebo si si dodrbala telo hladovanim! A to nehovorim o tom,ze pri nedostatku zivin ti vypadaju vlasy, dokazia sa zuby, budes unavena, slaba, malatna, co mas z takeho zivota?

Carie

A preco sa tak strasne sledujes? To sa vazis kazdeho pol dna ci co? Je uplne normalne, ze vaha pocas dna aj pocas nejakeho obdobia mierne kolise, zvycajne 2 kila. Rano je vzdy nizsia, vecer vyssia. Mas 48-50kg a chces este chudnut? Podla mna trpis PPP a mala by si navsvtivit psychiatra skor, jak si totalne donicis zdravie. Take jak ty koncia jak zrutene trosky co sa boja uz aj vody napit, aby sa z nej nahodou nenafukli.

Maoam

MaariSSaa: presne tak :-) (Maoam mam velmi rada :-DDD), ja tiez poznam baby co maju okolo 159-160 cm a vazia 48-50kg a tie su uplne chudulinke, vyzeraju ako dievcatka zo 7. rocnika ZS...fakt.
Truffla: to si si kupovala asi detske oblecenie, ze? Si dospela zena, kupuj si normalne oblecenie, vsak ty sa musis vpratat do XS-S...co viac chces? To je vsetko v hlave...neviem preco potrebujes vyzerat detsky. Co bolo uzasne na tom, ked si mala v pase 54cm, bola si vtedy stastna a vyrovnana? Pochybujem.

Truffla

ale ked man stve ze sa nezmestim do veci, ze si musim kupovat veci o cislo vacsie aj o dve.... ze uz nezapnem ani zips na cizmach lebo som pribrala v lytkach... pred rokom a pol som mala 54 cm v pase dnes je to aj 63 ! ja chcem to co bolo predtym.... lenze nemam silnu volu a to mastve ! neviem ako sa prinutit nejest tak vela teda tolko nezdraveho a hybat sa trosku aspon !

poznas contours ?

MaariSSaa

Suhlasim uplne s MAOAM ( inak - moja najoblubenejsia sladkost :-))) Zacni viac jest a kludne sa neboj pribrat. Ked sa zatial na to necitis, urcite aspon nechudni a drz si vahu, mam kamaratku presne s vyskou 159cm, je straaasne chudunka a ma 48kil, dobre vyzerala ked mala 52kg, takze viem, ako vyzeras ty. Mas peknu pstavu tak neblbni!!! A henta hereecka urcite nie je az taka extra, aby si musela zvadzat nejaky boj, ze ju musis tromfnut! Poznam vela krajsich a pritom nie az tak vychrtlych zien, hereciek, spevaciek, preco si nevezemes ako priklad napr. Beyonce?? Z nej sa idu chlapi posrat a kukaj aku ma rit!!! Neblni vazne...chod k dr a liec sa...a jedz preboha!!! Lieky na potlacenie chuti do jedla su, ale je to sajrat a nepomoze ti to! Ja mam tiez problemy, ze sa sem tam prezerem ale urcite to az takto neriesim ze chcem mat 40kg!!!! To je chore...

Maoam

No na 159 cm je 50kg uplne chudunka, stihlunka postava a menej by si nemala vazit. Minimum je 48kg. Absolutne minimum. Pod 48 nesmies ist, uzenies si problemy.
Vsak mas krasnu c huducku postavu...preboha 40 kil na tvoju vysku...jezisi kriste. Vsak to 13 rocne baby vazia viac ako ty. Spamätaj sa!

Maoam

Truffla ty mas kolko rokov teraz? kedy to vlastne zacalo? Pises, ze si mala anorexiu v 36r...Preco chces mat postavu 12 rocneho dievcatka? Stalo sa ti nieco? Preco nechces byt zenou? S cim mas problem?