neviete nieco poradit? som sice stihla atd, ale od kedy beriem hak, mam strasnu chut do jedla, pribrala som asi len 4kila aj to bude asi len zadrzana voda, nevidno to na mne, ale nechcem sa prejedat, nerobi mi to dobre...
co zarucene znizuje chut do jedla?
aj kysle veci-ako grepy, citrony a podobne...a potom pevny vola...ja vzdycky hek mam chut sa obzrat tak rozmyslam-comu tymto dalsim sustom pomozem? ziadne vitaminy ktore by telo potrebovalo iba dalsi tuk-chcem to ja? nie!!!!
:DD...toto zacina byt sranda...myslis zuzi...ze sa nachalujem...som uplne plny...a pritom by som este jedol ????...jasne ze som to tak mal...ale jednoducho som uz dalej nejedol...ved nejsi maly dodo...ze nevies kedy mas prestat jest...
dakujem
Jankaaaa Chróm znžuje chuť do jedla ... a tabletky s chróm kúpiš v lekárni a majú ich aj pri vitamínoch v dmke :-)
Nepodstatna v akej forme?
jajka: ale ja niesom hladna, len mam chut jest.. neviem co je natom take nepochopitelne.. :D
hlad je skryty smad. ked mas na nieco chut, napi sa.
Chróm .. !
bingham, nikdy si to nezazil?:) proste si syty, nepotrebujes jest ale stale mas chut nieco zobnut aj ked si syty...
neviem co je nepochopitelne na mojej otazke, ale nechcem mat taku chut do jedla ako mam. teda ze mam chut jest stale a vsetko, bezohladu nato ci som plna alebo ci sa tieto kombinacie jedal na ktore mam chut vobec k sebe hodia