ahojte...manekínky:) chcela som sa spýtať ako vyzerajú vaše denné jedálničky, čo jete. Lebo ja neviem celkom že čo je veľa a čo málo :
R: sušienky
O: hovädzia polievka
Olovrant: ovocný šalát
V: zase h. polievka, trochu zeleniny a biely jogurt s džemom
plus športujem ešte....
jedálničky na chudnutie
ahoj, ovocie do tej 14.00 hod alebo hned po treningu si mozes dat, vtedy este telo spaluje. K tomu ovociu by bola vhodna daka bielkovina - tvaroh, jogurt...ale ja ho vacsinou aj tak jem same, ked som dakde vonku alebo tak.
a poobede uz skor bielkoviny - cottage, bielka, tvaroh - mozes si spravit daku pomazanku z neho + knakobrot, + zelenina
A na obed si daj co chces ale zasa sa neprecpi ze nebudes moct chodit a vynechavaj vysmazane, moc sladke veci a vela piiii cistu vodu, caje
Metallica: mala by si nahradiť musli emco vločkami, ovocie nikdy nejedz samé!!! A na obed to čo je že mozarella s paradajkou?? Olovrant celozrnný chlieb s cottage alebo tuniakom a zeleninou a nie ovocie! Na večeru niečo ako na obed čiže mäso (alebo iná bielkovina) s prílohou (akurát menej jak na obed) a zelenina. A nevpraceš tam aj 2.večeru?? Posledné jedlo by si mala mať tak 2 hodiny pred spaním. Je to tak ako som myslela, chyba je v strave
no dakujem, dám na tvoju radu a uvidím ako v podstate ja viem že máš pravdu, ale to robia proste moje nervy že skoro nič nežerem väčšinou, alebo málo a potom cvičím iba....a som ešte zúfalejšia ked nechudnem. Tá kamarátka mi povedala hlavne nie tie karbohydráty, hlavne sladkého čo sa týka len ak tak sladké- sušené ovocie ako aleternatíva lenže to je najkalorickejšie zo všetkého sladkého vlastne
Jasne, plnena paprika je ok, ved to je len omacka a pomlete maso s ryzou, daj si k tomu varene zemiaky a mas chutne a nizkokaloricke jedlo...neboj sa jest viac, ja nehovorim ze sa mas prejedat, ale ide o to, aby si mala stale pocit syteho zaludka a aby telo malo zo vsetkeho cosi...najlepsie je stravovat sa tak, ze si das vsetkoi na co mas chut ale s mierou! Napr.mas chut na pizzu, ok, ale len dva kusky namiesto obeda a k tomu zeleninu. Mas chut na cokoladu? Ok, daj si ju namiesto olovranta, ale nie celu ale iba pasik-dva...treba ist na to takto, vtedy telo pochopi, ze ked nieco chces, aj to dostane a nema tendenciu si robit zasoby...ja viem, ze sa to vsetko lahko hovori a tazsie robi, ale treba to skusit a v tvojom pripade dvojnasobne! lebo ja kebyze mam jest to co ty tak asi grcam :D ja si proste musim dat co mam rada...a inak, u mna osobne - cim viac jem, tym mam lepsi metabolizmus. Napr. ked mam den ze jem len jogurty a ovocie, max nejaka ta hrianka celozrnna, za noc mi klesne vaha tak o 0,4kg...ked mam na obed svieckovu s knedlou a na veceru cestoviny so syrovou omackou, tak mi za noc klesne vaha aj o kilo!
Metalica - tak ti hovorim, skus pridat, jest trocha viac...a hlavne sa snaz, aby si nejedla kazdy den to iste, to je dolezite. Na veceru skus jest havne bielkoviny, napr.Cottage a celozrnny chlieb. Obed maj vzdy cosi varene, kasli na salaty, ako zelenina je dobra, ale ako priloha, skus si dat vzdy maso, tym nepokazis nic, alebo rybu, alebo nejake cestoviny. Aby telo stale pracovalo a aby nehladovalo. Ked si telo zvykne iba na salaty, tuniak, jogurty tak zrazu ked zadelis pizzu alebo co, tak hned priberas, lebo sa nebude vediet vysporiadat s tym navalom sacharidov a tukov...
ani ja nechápem akú chybu robím....už som si navážila 400g hrozna a jeden banán na dnes lebo ráno už som mala trochu hrozna a po behu som si dala 1 a 1/2 krajca chleba lebo som najebaná. Ved je polka augusta preč a ja ani o desatinu čísla nevidím váhu klesnúť....Ja som za dva roky čo už chudnem schudla 6 kg dokopy
Metallica - tou Holywood dietou si akurat tak dodrbes a spomalis metabolizmus, nerob to! Je tam len same ovocie...hento mozes spravit tak raz za tyzden ze si das len ovocie, ak chces napr do druheho dna mat o pol kila menej...lenze budu ti chybat bielkoviny, tuky atd...ja som uz drzala vseliake diety,a neopalti sa to, lebo telu chybaju ziviny a vtedy ak aj chudnes, tak svaly a vodu, nie tuk. Jedalnicek mas dobry podla mna, co som kukala...ja osobne som napr.najlepsie schudla, podotykam, nie najrychlejsie, bolo to tak kilo za tyzden ale udrzalo sa mi to!!! a vtedy som jedla zhruba takto :
R - jogurt, dva suchare, kava s mliekom
D - ovocie ( jablko, pomaranc, kiwi )
O - vzdy normalny, co bolo doma navarene, niekedy kuracina s ryzou, niekedy segedin, svieckova, proste vsetko, a riadne do syta ( mna by drblo kebyze si mam na obed dat zeleninu )
V - bud jogurt, alebo ovocie
Vacsinou som vsak po 18hod uz nejedla nic a este som si skoro kazdy den dopriala aj nejaku sladkost aspon dobosku jednu.
Podla mna je dolezite to, aby telo malo zo vsetkeho cosi, uz len preto, aby nenastal jojo efekt. Netrap sa, ak ti pojde vaha dole pomaly, hlavne ze nestupa, a ked ide pomaly, vies ze to ide dole tuk a nie voda. Ja napr.viem dat dole za den kilo, ale co z toho ze to na vahe lepsie vyzera to cislo, ked viem ze to bola len voda... :-/
som rozčúlená ale nikdy neprestanem lebo som nespokojná s výzorom jednoducho. Páči sa mi tá hollywoodska diéta čo si o tom myslíte?
1. deň
- 700 g čerstvého ananásu (rozdeľte si a jedzte počas celého dňa)
- 2 banány (zjeme na večeru, po ananáse s dvojhodinovou prestávkou)
- pijeme iba čistú vodu alebo nesladenú minerálku
2. deň
- 10 kivi (rozdeľte si a jedzte počas celého dňa)
- 200g hrozna (rozdeľte si a jedzte počas celého dňa)
3. deň
- 300g ananásu čerstvého ananásu (rozdeľte si a jedzte počas celého dňa)
- 300g hrozna (rozdeľte si a jedzte počas celého dňa)
- 5 kivi čerstvého ananásu (rozdeľte si a jedzte počas celého dňa)