Plastika

lenoccka

baby moja mamina ma 48, akurat som s nou bola dnes na previazanie, tak sa jej to krasne zahojilo ze jej to uz len namastil a prelepil, tak mi ich doma aj ukazala :)))))
Na vysetreni bola u svojej odvodnej lekarky ale myslim ze daco absolvovala aj na internom na kliknike kde je robili operaciu.

bm

Pre Lenoccku:
Chcela by som som sa spýtať, koľko rokov má tvoja mamina, ja mám 48 a už roky rozmýšľam o tejto operácii, teraz už mám obavy, že mám na to veľa rokov. Predoparačné vyšetrenia robia priamo na klinike plastickej chirurgie alebo sa musia urobiť v mieste bydliska? Ďakujem

lenoccka

mamca je uz na dochodku takze nema problem, ale inac by bola na dovolenke, a hoji sa jej to dobre, uz ju svrbia stichy cize sa to hoji. Zajtra ti napisem vecer, poobede ide na prevezovanie :)

beatrix

ja mám tiež problémy s chrbticou,asi najčastejší problém s väčšími prsníkmi,mňa budú operovať v Nitre,tam to mám najbližšie,čo povedali mamičke,aká je prognóza hojenia?je aj PN alebo je na dovolenke?

lenoccka

isla preto ze ju bolela chrbtica, ale platila sama, lebo na vysetrenia a posudky by cakala mozno dalsie dva roky. Platila hned po zakroku, a bolo o nu pekne postarane, chvalila aj doktora aj personal, bola v BB. Jeden den som ju viezla tam a druhy uz isla domov:) v utorok ide na prevezovanie, a mozno jej uz aj stichy vyberu

beatrix

Ďakujem za odpoveď,ukludnila ma,mňa to čaká tento týždeň.Kde jej to robili a kto?Platila v hotovosti alebo to išlo cez poisťovňu?Ja operáciu potrebujem najmä zo zdravotného hladiska a až teraz som zistila,že je aj táto možnosť.

lenka22

ahoj, moja mamina bola na tom minuly tyzden, ja to uplne v pohode, skoro vobec ju to neboli, pohybuje sa bez problemov odkedy som ju doviezla domov, len nedviha tazke aby si nahodou nepotrhala stichy... povedala ze by isla na to bars aj zajtra, ze je to este lepsie ako u zubara :)))