Velke zdravotne problemy pomoc cez internet kdo robi?

Príspevok v téme: Velke zdravotne problemy pomoc cez internet kdo robi?
ferdomravec

mam velke zdravotne problemy a hladam pomoc cloveka co mi moze cez internet napisat co mi vlasne je a co mam robit abi to preslo. napisal som jednej osobe alemi neodpisala ale som sa nezdal a hladam stale pomozte mi takeho najst kdo mi pomoze cez internet dakujem vam setkym. tpch ti mi prosim ta nepis lebo zase zabijes tuto temu hned na zaciatku.

nefinka13

ty kokos ja nemám na túto osobu slov..
ty ako čo nechápeš?viacerí ludia ti napísali, že p. Albertová či jak sa to volá cez e-mail síce komunikuje, ale so svojimi pacientami, kt. mala reálne aj možnosť stretnúť a prehliadnuť??
ČO KONKRETNE NA TOMTO NECHAPEŠ?
Si myslíš, že človek nemá nič iné na práci ako po nociach čítať e-maily od takých ako ty a ZADARMO, BEZ VYŠETRENIA im cez e-mail radiť??TY KDE ŽIJEŠ PROSÍM ŤA?
Obvodný lekár ti žiaden problém nezistil - to znamená, že buď si totálny hypochonder, alebo všetky problémy čo máš súvisia s tvojou psychikou, čo mi dojde pri tom ako čítam, čo tu všetko píšeš, viacej pravdepodobné
Nemáš peniaze na lekára??možno keby si sa v škole lepšie učil a nepísal jak tatar, tak by si možno aj lepšie zarabal a mohol si dovoliť lekára a nie otravovať ich cez internet :D:D

Nepodstatna

Najprv sa nauč gramatiku pre boha veď to sa nedá čítať ... a potom ti možno prídu aj prachy na toho súkromného lekára ...

Nepodstatna

Najprv sa nauč gramatiku pre boha veď to sa nedá čítať ... a potom ti možno prídu aj prachy na toho súkromného lekára ...

blondula

hovoris,ze nemas prachy na sukromnych lekarov...a cez internet ti to niekto urobi zadarmo ?? myslim poradi :DDD radsej pojdem sukromnemu lekarovi nech ma kukne,urobi testy,nez sarlatanovi na nete !!!

ferdomravec

no jauz nevjem co mam spravit ked to nikdo nechape ze mam problemi zdravotne cosa tyka takych veci jako hlava brucho nohy chrbat a tak . nemam nijaku PSICHIKU!!!

dazdovka666

Ale coby Ti nechceli pomoct, len Ty stale nevidis tu hlavnu radu, co Ti dava takmer kazdy druhy clovek, co prispel v tejto teme. K psychologovi ani k psychiatrovi Ta kvoli zenam nikto neposiela, to je Tvoj problem. Posielaju Ta tam kvoli Tvojim zdravotnym problemom, s ktorymi si nikto nevie rady!

ferdomravec

tusim je kazdi volakde na vikende lebo mi nepisu na moju otasku su tu len taki co mi nehcu pomoct. skoda veru

ferdomravec

to urcite netreba ved ja nemam problemi co sa tika stahov zo zenami a tak. ja ani nemam momentalne zaujem o zeni lebo mam problemi cosatyka zravja. a okrem toho som si vsimol zesu zeni zlatokopki. ja som bol zdravi som dobre zarabal lebo som murar a stavali sme domi striko ma stavebnu firmu a nemal som problemi cosa tyka prachov. ale kazda zena mala zaujem len o prachy lebo su zlatokopki co aj moj striko sam hovori zeje to tak.