Neprišli mi vysledky z krvi ktoré potrebujem

Príspevok v téme: Neprišli mi vysledky z krvi ktoré potrebujem
Deida_

V utorok buduci týždeň idem na operáciu a vysledky vyšetreni mi neprišli k doktorke všetky, ale chyba mi tam z
infekčneho na HIV, žltačky... Sestrička vravela že ak to do
pondelka nepride tak už nepride asi sa to stratilo. Lebo to malo prisť
naraz s tými čo už mam. A čo mam teraz robiť? Neviete či si
môžem isť aj osobne do laboratoria v ružinove vypýtať ten
vysledok? Alebo ani neviem kde to presne robia toto infekčne. Ale viem že niekde v BA to robia. Nechcem čakať do pondelka lebo ak to nepride bude už neskoro aj niečo s tým vybaviť. Bože to
je chaos a pritom to potrebujem lebo mi neuveria že nemam žltačku
alebo aids. Mam tam jasne napísane bez týchto vyš. sa operácia
neuskutočni. A ak by mi znova zajtra zobrala krv tak to za 3 dni
nepride tieto vysledky trvaju minim. 7 dni kym pridu. Čo mam robiť?

Deida_

Ak to u dr nebude tak tam zavolam. My mame takuy neschopnu sestričku, že ona nič taketo nevie vybaviť. Povedala že tieto vysledky byvaju väčšinou negativne a mne určite nič neebude. No lenže to mi neuveria.

Deida_

Cokoladka dakujem ešte dnes sa mam opýtať mojej dr či to prišlo aj ked sestrička povedala že asi to nepride. Ja to už dnes potrebujem všetko mať lebo to musim odoslať mailom do nemocnice tie vysledky 3 dni pred operáciou. Myslíš žeby mi to poslali aj na mail? Tu kopiu výsledkov?

cokoladka898

ahoj Deida, myslim ze sa to posiela do Devinskej na mikrobiologiu na HPL. ak sa aj vysledok stratil, oni ho maju v pc a podla rodneho cisla a mena ta tam najdu a vysledky ti v pohode vytlacia. takze ak sa to tam dopravilo nemal by byt problem.
ostatne vysledky vysetruje MEDEA v ruzinove a to s HIV a pod. nema nic spolocne, takze to nemuselo prist vobec spolu.

skus zavolat na Tel.č.: +421 2 69 307 140

to je Prevádzka Devínska Nová Ves kde sa to posiela.

potom daj vediet ako si dopadla.

drz sa

pa

tpch

opytaj sa lekara, kam to poslal, nie? Bezne vysetrenia sa robia vsade, ide o to, do ktoreho laboratoria to tvoj lekar posiela, on to predsa musi vediet.

Deida_

A neviete v ktorej nemocnici v BA robia krvne testy na HIV, BWR, HbsAg, hepatitida C.
išla by som si osobne vypýtať kopiu nalezov, poviem že sa to niekde stratilo a potrebujem to surne.

tpch

Tvoj lekar, ked videl, ze vysledky neprisli, mal telefonicky preverit situaciu a nastojit na dodani vysledkov. Ale asi sa mu nechcelo.